HALLE - Nieuwe voorzitter en nieuw logo voor Woonpunt Zennevallei

C21

HALLE - Nieuwe voorzitter en nieuw logo voor Woonpunt Zennevallei

Editiepajot_halle_woonpunt_foto_merckx
Voorzitter Oscar Decoster en directeur Karel Gutschoven tonen het nieuwe logo van Woonpunt Zennevallei. (Foto Felix Merckx)
 

Samen met een nieuwe naam, heeft Woonpunt Zennevallei eind december ook een nieuwe voorzitter met Oscar Decoster voor de Raad van Bestuur. De Raad van Bestuur legt de strategie van de vennootschap vast, en houdt toezicht op het goede verloop van de dagelijkse werken binnen de maatschappij.

Deze Raad bestaat uit vertegenwoordigers van de gemeente en private aandeelhouders. Ex-schepen en huidig gemeenteraadslid van Halle, Oscar Decoster volgde op 22 december Karel Goossens op als voorzitter van deze Raad. Oscar Decoster blijft nog ten minste drie jaar op post, tot na de gemeenteraadsverkiezingen van 2012.
 
Lembeekenaar Oscar Decoster werd op dertigjarige leeftijd schepen van cultuur in Halle. Deze functie combineerde hij jarenlang met zijn job in de petrochemie in de Antwerpse haven. Nu zetelt hij nog in de gemeenteraad voor CD&V als langstzittend raadslid, en hij is voorzitter van de vzw Vereniging van Parochiale Werken, afdeling Lembeek.
De burgemeester van Halle, Dirk Pieters, schoof Oscar Decoster tweeënhalf jaar geleden naar voren als ondervoorzitter van de Raad van Bestuur van de Huisvestingsmaatschappij Zennevallei, omwille van zijn politieke ervaring en achtergrond, en omwille van zijn managerscapaciteiten die hij opdeed in de privé. Nu is de tijd dus rijp om het voorzitterschap van de Raad over te nemen.
 
Oscar Decoster: “Doordat ik sinds kort gepensioneerd ben, kan ik dus met volle overgave aan deze nieuwe uitdaging beginnen. Als nieuwe voorzitter wil ik dat het team op dezelfde, goede manier blijft verder werken”.
 
NIEUWE NAAM
Huisvestingsmaatschappij Zennevallei wordt nu “Woonpunt Zennevallei”
 
Directeur Karel Gutschoven: “Met deze nieuwe naam willen we duidelijk maken dat onze dienstverlening in volle evolutie is. Wonen bij ons betekent al lang niet meer alleen huisvesting krijgen maar wij staan dagelijks klaar voor een uitgebreide begeleiding rond de woonsituatie
Wij bieden sedert enige tijd naast sociale huurwoningen die zeker onze kerntaak blijven, ook sociale koopwoningen aan”.
 
Daarnaast breidt het doelpubliek van Woonpunt Zennevallei uit. Met vlabinvest woningen en recent ook met bescheiden woningen richten zij zich niet langer enkel op de laagste inkomens maar breidt hun aanbod zich uit naar brede doelgroepen in de middengroep.
 
Voorzitter Decoster: “Daarenboven hebben wij nu reeds een intense samenwerking met de sociale leningsmaatschappij Zonnige Woonst en met het sociaal verhuurkantoor Webra en willen wij dit in de toekomst ook verder uitbouwen. Onze huisvestingsmaatschappij groeit daarom uit naar een polyvalent centrum waar men met heel veel vragen rond wonen terecht kan. In die zin worden wij volwaardig “het” woonpunt van de Zennevallei”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 dec 2009
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief