Nieuwjaarsaperitief aangeboden door de gemeente ROOSDAAL

C21

Nieuwjaarsaperitief aangeboden door de gemeente ROOSDAAL

Editiepajot_roosdaal_nieuwjaarsreceptie_foto_01_willy_appelmans
Nieuwjaarsaperitief in Roosdaal - Foto's: Willy Appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_nieuwjaarsreceptie_foto_02_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_nieuwjaarsreceptie_foto_03_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_nieuwjaarsreceptie_foto_04_willy_appelmans
 

Als blijk van dank en waardering voor hun vrijwillige medewerking aan de vele activiteiten of voor inzet als lid van de gemeenteraad, OCMW-raad, een adviesraad, een commissie of een werkgroep van het gemeentebestuur bood het gemeentebestuur van Roosdaal al deze mensen een nieuwjaarsaperitief aan.

Nadat burgemeester Christine Hemerijckx een dankwoordjes voor ieder gaf, werd er ook een minuut stilte gehouden voor drie belangrijke mensen die het voorbije jaar 2009 van ons heengingen: Bert Decorte, Gerard Van Herreweghen en Frans De Vos.

Nadien was het Middenstandschepen Freddy Segers om de laureaten van het best versierde handelspand van elke deelgemeente in de bloemetjes te zetten. Voor Pamel was dit het Frithuisje van Ilse Rooseleer, voor Borchtlombeek was het banketbakkerij Hugo De Braeckeleer, voor Strijtem was deze eer weggelegd voor bakkerij Bavegems en tenslotte voor Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek mocht vleeswinkel Willem zijn prijs in ontvangst nemen.   

Ook schepen van sport en cultuur Johan Van Lierde dankte ieder die aan de talrijke activiteiten zijn medewerking had verleend en mocht samen met de voorzitter van de Roosdaalse Sportraad de eerste prijs overhandigen van de fakkel-wandelzoektocht aan Gunther Sienaert uit de Poelkbeekstraat 66 in Roosdaal

Als wij de geruchten en beloftes van de après-nieuwjaarsaperitief mogen geloven staat er nog een boeiend en ontspannen 2010 voor de gemeente Roosdaal voor de boeg.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jan 2010
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief