ROOSDAAL - Ardennenweekend Chiro Amigo’s Pamel

C21

ROOSDAAL - Ardennenweekend Chiro Amigo’s Pamel

Img_0621
 
Img_3325
Img_3403
Img_3410
Img_3423
 

Ardennenweekend Chiro Amigo’s Pamel mondt uit in kamp vol sneeuwpret. De titos, ketis en aspis van Chiro Amigo’s Pamel brachten onlangs een deel van hun paasvakantie door in Steinbach, een idyllisch dorpje gelegen in de Ardennen. Volgens de weersvoorspellingen zou het een regenachtige driedaagse worden, maar niets was minder waar. Bij aankomst werd iedereen getrakteerd op een dik sneeuwtapijt!

Naast de activiteiten werden de vrije momenten al snel gewijd aan sneeuwballengevechten, het maken van een grote sneeuwman of het afdalen van de vele hellingen tegen een duizelingwekkend tempo. De hongerige magen werden tussendoor verwend met een kop verse groentesoep of een dampend bord spaghetti, allemaal bereid door de keukenprinsen – en prinsessen onder de leiding.

Jammer genoeg kon het kampvuur de laatste avond niet doorgaan wegens de weersomstandigheden, maar een grote open haard in de ontspanningsruimte bracht minstens even veel sfeer. Moe maar voldaan stapte iedereen de volgende dag op de trein richting Liedekerke, waar de landschappen plots groener zouden lijken dan ooit tevoren.
 
Meer foto’s op www.chiropamel.be  (waar jullie ook kunnen stemmen op “chirosite van het jaar”)!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mrt 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief