ROOSDAAL / LENNIK - Aanleg fietspaden Koning Albertstraat en Lombeeksesteenweg

C21

ROOSDAAL / LENNIK - Aanleg fietspaden Koning Albertstraat en Lombeeksesteenweg

Editiepajot_etienne_van_vaerenbergh
Etienne Van Vaerenbergh

Schepen Etienne Van Vaerenbergh (Lennik): - In aansluiting met de beslissing die getroffen werd in de vorige legislatuur wordt er in het kader van het Vlaams Fietsfonds gestreefd tot de aanleg van fietspaden langs de Koning Albertstraat in Roosdaal en de Lombeeksesteenweg in Lennik.

Op 12 januari 2010 behandelde de Provinciale Auditcommissie dit dossier en meer bepaald de startnota voor deze werken. Roosdaal voorziet de aanleg van deel I van dit fietspad in 2014, het tweede gedeelte in 2016 en het derde gedeelte op het grondgebied van Roosdaal in een nog latere periode. De gemeente Lennik zou hierop aansluiten.
 
Terzake werd genoteerd dat het kruispunt Assesteenweg - Negenbunderstraat door het gewest prioritair dient aangepakt te worden gezien het de kentekenen vertoont van een bijna "zwart kruispunt". Er zal gekeken worden hoe dit, in het kader van de heraanleg van het kruispunt Eizeringen en de heraanleg van het wegdek tot aan de gemeenteschool kan gerealiseerd worden. Het dossier vervolgt zijn normale gang”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 jan 2010
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief