ROOSDAAL – Dorien went aan de Poolse winter

C21

ROOSDAAL – Dorien went aan de Poolse winter

Editiepajot_roosdaal_dorieninpolen_foto_01_willy_appelmans
Dorien op stage - Foto's: Dorien Cooremans
 
Editiepajot_roosdaal_dorieninpolen_foto_02_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_dorieninpolen_foto_03_willy_appelmans
 

Niettegenstaande Dorien Cooremans, nog steeds een beetje afgesloten zit van de buitenwereld, heeft zij toch haar eerste belevenissen kunnen meegeven via internet.

Hierbij haar verhaal:
 
Inmiddels zijn we al een week verder en heb ik weer contact met de buitenwereld, al laat het internet het soms nog eens afweten omwille van de weersomstandigheden.
Aangezien Jaszkotle een heel klein dorpje is met weinig faciliteiten kan het gebeuren dat het internet niet werkt wanneer het sneeuwt, regent of wanneer er wind is. Veel meer dan een mooi dik en wit sneeuwtapijt is hier jammer genoeg niet te zien in de omgeving van de instelling. We hebben wel al mooie winterwandelingen gemaakt om eens een frisse neus te halen. Verder gaat alles heel goed hier.
Ik ben inmiddels al goed ingeschakeld in het dagelijkse leven en de dagelijkse routines in de instelling en het gastland. 
De stage in de instelling verloopt zeer goed. De kindjes zijn er heel lief maar vragen enorm veel aandacht, wat resulteert in een zeer vermoeiende stage. We worden goed verzorgd door de nonnen in de instelling.
Toch was het even wennen aan de Poolse maaltijden. Deze zijn veel zouter en vettiger dan in België, maar ze laten zich toch eten. Het weekend staat voor de deur maar ik kijk al met een goed gevoel en vol enthousiasme uit naar de volgende stageweek. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 feb 2010
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief