Stikkedonkerwandeling bij KVLV PAMEL

C21

Stikkedonkerwandeling bij KVLV PAMEL

Editiepajot_roosdaal_stikkedonkerwandeling_foto_01_willy_appelmans
Stikkedonkerwandeling door KVLV Pamel - Foto's: Willy Appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_stikkedonkerwandeling_foto_02_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_stikkedonkerwandeling_foto_03_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_stikkedonkerwandeling_foto_04_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_stikkedonkerwandeling_foto_05_willy_appelmans
 

Reeds voor de zesde keer organiseerde KVLV Vrouwen met Vaart uit Pamel hun jaarlijkse Stikkedonkerwandeling. Met 85 deelnemers trokken deze KVLV  samen met hun echtgenoten en kinderen op stap voor een wandeling waar het winterse sneeuwlandschap voor bijkomende verlichting zorgde.

Iedereen was veilig uitgedost met fluovestjes  en een zaklamp in de hand want hier en daar waren de wegen toch nog bijzonder glad. De winterse wandeling vertrok aan de zaal “Ons Huis” en bracht iedereen langs landelijke veldwegeltjes naar het gehucht Poelk.
Trouwens, de bestuursleden uit Poelk hadden deze tocht georganiseerd. Onderweg waren er drie bar- en eetstopplaatsen voorzien waar verschillende jeneversoorten naar keuze aangeboden werden. De lekkere warme wortelsoep werd geserveerd op de binnenkoer van boerderij Ermens op Tomberg.
Vandaar ging de tocht verder langs de grot van Poelk, waar iedereen samen een Marielied zong of een kaarsje deed branden. Op het einde van de Hulsbroekweg stond een standje met zelfgebakken cake.
Na een negen km stappen kwamen ze terug aan op de startplaats. De tafels stonden klaar en iedereen kreeg er nog een bord aangeboden vol met lekkere zelfgemaakte spaghetti-bolognaise en een drankje naar keuze.
Ieder genoot nog verder na van het gezellige samenzijn en tevreden en voldaan keerden ze huiswaarts want de winterse ouderwetse  avondwandeling had iedereen deugd gedaan. Dank aan de verantwoordelijke bestuursleden en hun helpend team.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 feb 2010
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief