De Paashaas bij de Gezinsbond afdeling PAMEL

C21

De Paashaas bij de Gezinsbond afdeling PAMEL

Editiepajot_roosdaal_paasfeest_gb_01_tom_vierendeels
De Paashaas genoot van de optredens - Foto's Kos
 
Editiepajot_roosdaal_paasfeest_gb_02_tom_vierendeels
Editiepajot_roosdaal_paasfeest_gb_03_tom_vierendeels
Editiepajot_roosdaal_paasfeest_gb_04_tom_vierendeels
 
Editiepajot_roosdaal_paasfeest_gb_05_tom_vierendeels
Editiepajot_roosdaal_paasfeest_gb_06_tom_vierendeels
 

Afgelopen zaterdag kreeg de Gezinsbond afdeling Pamel hoog bezoek. Niemand minder dan de Paashaas kwam de kinderen een bezoekje brengen en natuurlijk had hij de nodige paaseitjes met zich mee. In totaal daagden 32 kinderen op.

Onder leiding van Greet, Aglaya en Maryana werd alles in het werk gesteld om de Paashaas zo goed mogelijk te ontvangen. De kinderen werden opgedeeld in twee groepen, volgens leeftijd. Terwijl de kleinsten mooie tekeningen en paaskuikentjes maakten samen met Greet en de bestuursleden van de afdeling, oefenden de oudsten samen met Aglaya en Maryane een dansje in op de melodie van Mamasé, de laatste hit van K3.

Na een drankje werd er gewisseld en gingen de oudsten samen met Greet aan het knutselen, terwijl de jongsten begonnen aan een heuse verkleedpartij. Aan de ouders was gevraagd om een halfuurtje vroeger te komen, zo konden ze zien wat de kinderen de ganse namiddag gedaan hadden.  

Inmiddels was ook de Paashaas gearriveerd en genoot samen met de ouders van het spektakel. De kleinsten liepen samen met Aglaya en Maryana een heuse modeshow, waarvoor ze een spontaan applaus kregen van de Paashaas en alle aanwezige ouders. Daarna was het de beurt aan de oudsten om hun dansje op te voeren. Ook zij kregen een welverdiend applaus.

Om hen te belonen voor hun inspanningen en mooie prestaties had de Paashaas voor elk kind een cadeautje bij en dit waren natuurlijk paaseitjes.

Elk kind mocht zijn zelf geknutselde werkjes meenemen naar huis. De Paashaas heeft alvast beloofd om volgend jaar zeker terug te komen. Misschien was hij een klein beetje jaloers op de dansers en wil hij volgend jaar meedoen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 apr 2010
Tom Vierendeels
Kos
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief