ROOSDAAL - Derde Roosdaalse jogging schot in de roos

C21

ROOSDAAL - Derde Roosdaalse jogging schot in de roos

Jogging5
 
Jogging1
 

Reeds voor de derde keer kon de Roosdaalse Sportraad uitpakken met een jogging, waar het deelnemersveld telkens in stijgende lijn aangroeit. Ook ditmaal waren er 11 kinderen voor de 1000m loop en liepen er 110 joggers de 6km en 80 de 12 km .

Niettegenstaande het heuvelachtige parcour, had iedere jogger toch oog voor de prachtig uitgestippelde omloop, die naast Roosdaal ook de gemeente Gooik aandeed.
Bij de kinderjogging mocht Julie Ceurens bij de meisjes en Bart Gorteman zich de beste kronen. Voor de 6 km was de eerste plaats voor Ruth De Nul bij de vrouwen en Jeroen Schouppe bij de mannen.
Bij de 12 km was er speciale aandacht voor de lokale Dries Busselot ( onlangs nog Belgisch kampioen op de cross, korte afstand). En inderdaad Dries wou van geen tegenstand weten, en finische als eerste in een tijd van 38 min 08 sec. Tweede was hier Eddy Vierendeels, voor Jeremy van Ophem. Bij de vrouwen was het Irma Karanotka uit Zottegem die als eerste finishte voor Greet Van der Steen en Chantal Van den Eede.
Opmerkelijk was ook het grote deelnemersveld aangesloten bij  ACP ( Atletiekclub Pajottenland uit Lennik).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 apr 2008
Willy Appelmans
Chris Bulte
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief