ROOSDAAL – Denderzonen Pamel wil zich waarmaken tijdens komend voetbalseizoen

C21

ROOSDAAL – Denderzonen Pamel wil zich waarmaken tijdens komend voetbalseizoen

Pamel1bis
A-ploeg van Denderzonen Pamel - Foto's © Willy Appelmans
 
Pamel2bis
B-ploeg van Denderzonen Pamel - foto's © Willy Appelmans
 

Denderzonen Pamel onderging in het tussenseizoen een ware metamorfose. Niet alleen sloegen de bestuurslui van DZ Pamel en Pamel 88 de handen in elkaar, ook de eerste ploeg kreeg een totaal nieuw gezicht.  Met een nieuwe trainersstaf en in hun zog maar liefst 14 nieuwkomers wil men in het nieuwe seizoen een frisse wind laten waaien.  Hoever de ambities van dit Pamel mogen reiken zal nog moeten blijken.  Zeker is wel dat de er heel wat kwaliteit in de kern huist en de groepssfeer opperbest is.  Laat dat nu alvast 2 belangrijke ingrediënten zijn voor een geslaagd seizoen.

Volgende spelers vervoegden de club:  Trainers Lefebure en Weckx (Lot), Van Schepdael (Kester), Haelterman (Eizeringen), Thienpont (Pamel 88), Lievens en Christiaens (Teralfene), Goral (Hoeselt), Foubert en Debilde (Galmaarden), Guldemont (Lebeke-Aalst), Amico, Van Driessche, Deneys, Wets en Delfosse (allen Lot) vervoegden het team.  Christiaens (Keepertrainer), Meert, Van Bondt, Van den Brande, De Greve, Fraiture, Martinez, Geeroms en Tielemans bleven DZ Pamel trouw en zullen tesamen met al deze nieuwkomers de club het gewenste sportieve succes trachten te schenken.’

De Denderzonen die volgens hun trainer, Tom Lefebure,  mooi voetbal willen  laten zien door hun A-ploeg die  aantreedt in derde provinciale C en een B-ploeg die aantreedt in vierde provinciale C, willen zeker de sfeer van weleer aan de Belle-Alliance doen heropleven.

Wie deze nieuwe ploeg alvast aan het werk wil zien, kan dit op hun eerst kompetitiewedstrijd aan de Belle-Alliance tegen VC Oetingen op zaterdag 28 augustus om 18 uur.

Meer inlichtingen op hun website:     http://denderzonenpamel.weebly.com/

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 aug 2010
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief