ROOSDAAL - Volksmuziekgroep “Zakdoek” bij KVLV Pamel

C21

ROOSDAAL - Volksmuziekgroep “Zakdoek” bij KVLV Pamel

Pict0072
 
April08_147
 
April08_153
 

Het liedje dat de groep “Zakdoek” vorig jaar vertokte op Radio 2, naar aanleiding van de nominatie van “Ons Kookboek” van KVLV was voor KVLV Pamel de aanleiding om hen te contacteren en naar Pamel te laten afzakken. Toen, gemengde gevoelens, maar het optreden  was de bevestiging dat ze een goede keuze gemaakt hadden.

De 100 aanwezigen waren allen zeer enthousiast en hebben honderduit genoten van deze Vlaamse folk . De zaal was mooi aangekleed en versierd in de stijl van “Zakdoek”.
De bestuursleden hadden hun uiterste best gedaan om tussendoor te zorgen voor een afwisselend taartenbuffet, en natuurlijk mochten ook de droge worsten niet ontbreken voor tussen pot en pint, die dan zorgden voor een goede afsmaak tussendoor. De 4 mannen en hun technicus gaven het beste van zichzelf!
De KVLV-vrouwen  hadden gewoon geen tijd om veel na te denken en het ene volgde na het andere. Het was een aaneenschakeling van muzikale, verbale en visuele onzin dat ze uitkraamden. Je moest echt wel volgen en mee zijn, maar ze hebben ons ongelooflijk geamuseerd ! De liedjes tussen de sketches zorgden voor een aangename afwisseling.
Natuurlijk zong iedereen tijdens het tweede optreden uitbundig mee. De ambiance was er voelbaar. Iedereen was in de wolken over dit gezellig en tof avondje uit. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en de afwezigen zullen naderhand spijt hebben als ze het enthousiaste relaas zullen horen.
De mensen van “Zakdoek” zijn echt muzikale krakken ! Bedankt mannen en tot een volgende keer.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 apr 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief