ROOSDAAL – Prijsuitreiking winnaars “Met Belgerinkel naar de winkel”

C21

ROOSDAAL – Prijsuitreiking winnaars “Met Belgerinkel naar de winkel”

Belgerinkel2010
Winnaars en organisatoren van "Met Belgerinkel naar de winkel". - Foto's © Willy Appelmans
 
Belgerinkel20102
Foto's © Willy Appelmans
 

Donderdag geberude de prijsuitreiking van de actie “Met Belgerinkel naar de winkel” op het gemeentehuis van Roosdaal.

Op 12 juni 2010 werd de actie “Met Belgerinkel naar de winkel” afgesloten. 37 Roosdaalse handelaars deden mee en 470 spaarkaarten werden ingediend. Hoofdprijzen zijn de Belgerinkelfiets met fietstas, 2 waardebons met een waarde van 400,00 euro per bon voor de aankoop van een fiets en 4 fietstassen, ontworpen door Walter Van Beirendonck. Deze prijzen werden aangekocht door het gemeentebestuur.

Tevens werden 71 mensen gelukkig gemaakt met waardebons of prijzen geschonken door deelnemende handelaars. De trekking van de winnaars gebeurde onder toezicht van gerechtsdeurwaarder Ann Borremans.

Winnaars van de hoofdprijzen zijn:

Mevrouw Greta Pauwels wint de Belgerinkelfiets en fietstas. Mevrouw Julia Van Droogenbroeck en de heer Lieven Straetmans winnen ieder een waardebon voor de aankoop van een fiets.

De heer Theophiel De Coster, mevrouw Marleen Barbé, mevrouw Hilde Schelfhout en de heer Jan Covens winnen ieder een fietstas.

Over gans Vlaanderen deden niet minder dan 204 gemeenten mee aan deze actie.Dit jaar schreven in elke gemeente gemiddeld 81 handelaars zich in voor Belgerinkel.

Dat brengt ons op een totaal van 17.170 handelaars in Vlaanderen, tegenover ongeveer 16.000 handelaars vorig jaar.

Er zijn weliswaar minder deelnemende klanten dan in 2009, maar het totale aantal ingediende volle spaarkaarten ligt wel nog steeds hoog: 198.784.

Dit betekent dat er tijdens Belgerinkel 2010 maar liefst 3.061.274 km gefietst werd in Vlaanderen. Goed voor een besparing van 612.255 kg CO2!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 aug 2010
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief