ROOSDAAL – Marleen Merckx en Kris Baert in Het Koetshuis

C21

ROOSDAAL – Marleen Merckx en Kris Baert in Het Koetshuis

Editiepajot_roosdaal_krisbaertmarleenmerckx
Marleen en Kris

Op vrijdag 12 november is er een muziektheatervoorstelling van Marleen Merckx samen met Kris Baert in de schouwburg van GC Het Koetshuis.

Marleen Merckx kennen we het beste als Simonneke uit Thuis. Kris Baert kennen we voornamelijk als Radio 2-reporter, maar ook wel van zijn kleinkunstcarrière.

Op een dag ontmoeten ze elkaar, in de Provence. ’s Avonds tussen pot en pint wellen de creatieve ideeën op. Het idee bijvoorbeeld om samen een muziektheatervoorstelling te maken, met verhalen van Marleen en liedjes van Kris.

Het wordt een persoonlijk verhaal waarin Marleen fragmenten brengt uit een boeiend leven op en naast de planken en Kris vertelt over zijn jeugd, zijn groei naar volwassenheid en zijn radioloopbaan.

Tussendoor worden de verhalen met elkaar verbonden door mooie luisterliedjes. Gek hoe twee levens door elkaar kunnen lopen en uitgroeien tot één warm, intiem geheel. Warmer dan ooit!

Deze voorstelling wordt ingericht door KVLV Pamel en gaat door om 20 u. Meer inlichtingen te bekomen bij KVLV Pamel ( Tel 0478 445053) of via www.kvlv-pamel.be of op de site van Kris Baert zelf (www.krisbaert.be).

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 okt 2010
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief