ROOSDAAL - Feest op 1 mei

C21

ROOSDAAL - Feest op 1 mei

1_meifoto
 

Op de dag van de arbeid organiseert sp.a-Roosdaal een waar volksfeest in het centrum van Pamel. Sandrine en Milk Inc treden er op tijdens dit gratis evenement. Daarnaast is er nog randanimatie voorzien voor jong en oud. Op 30 april organiseert animo-Roosdaal een algemene kennisquiz.

Woordvoerder Steven Van Bont geeft een woordje van uitleg: “Op de dag van het traditionele socialistische feest wilden we eens iets anders doen dan een bombastische optocht met vlaggengezwaai en zware speeches. De klemtoon ligt op feesten en daarom hebben we een aantal aantrekkelijke acts geprogrammeerd. Sandrine, die ei zo na Eurosong won, en topact Milk Inc zullen er optreden. Als afsluiter hebben we de lokale coverband Roadstar voorzien. Het volledige evenement is gratis en iedereen is van harte welkom! De plaats waar dit alles zal doorgaan is op de binnenplaats van de gemeentelijke basisschool Triangel in Pamel-centrum.”
“Natuurlijk vergeten we ook onze roots niet” aldus Van Bont. “Tussendoor zullen voormalig minister van pensioenen Bruno Tobback en europarlementslid Mia De Vits een korte toespraak houden. We mogen immers de historische, hedendaagse én toekomstige sociale strijd niet uit het oog verliezen.”
De dag voorafgaand aan 1 mei wordt opgeluisterd met een quiz. “Onze jongerenorganisatie animo organiseert in de multimediazaal van de tuinbouwschool een algemene kennisquiz. Dit is de perfecte opwarmer voor het grote feest van de dag erna. Uiteraard is ook hier iedereen van harte welkom” besluit Van Bont.
Wie meer info wil over het feest kan altijd terecht op de website van sp.a-Roosdaal: www.s-p-a.be/roosdaal. Inschrijven voor de quiz kan nog, maar er snel bij wezen is de boodschap. Er is immers nog slechts plaats voor een 5-tal ploegen van 4 personen. Mailen naar sparoosdaal@hotmail.com  of bellen naar 0497 46 24 25 volstaat hiervoor.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 apr 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief