ROOSDAAL – Opendeurdag bij Esthetiek Leyla

C21

ROOSDAAL – Opendeurdag bij Esthetiek Leyla

Editiepajot_roosdaal_estetiek_foto_01_willy_appelmans
Nieuwe esthetiek- en afslankingsstudo Leyla - Foto's © Willy Appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_estetiek_foto_02_willy_appelmans
 

Het voorbije weekend was het opendeurdag bij Esthetiek Leyla, die na één jaar niet stilzitten haar  Esthetiek & Afslankingsstudio L’ opende.

Het geheim voor een gezonde geest in een gezond lichaam?  Dat wordt onthuld bij Studio L’ te Roosdaal, want deze studio staat volledig in het teken van ontspanning, welzijn, schoonheid en afslanken.

Haar doel is de mensen met een zo goed mogelijk gevoel naar huis te laten aan, om dit te bereiken heeft zij ervoor gekozen om de meest geavanceerde technologieën in huis te halen. Enkele voorbeelden daarvan zijn de Spa-jet Dermalife, een afslankings – en relaxcabine met een techniek die warme lucht, therapeutische

led-verlichting en infraroodstraling combineert. Het stimuleert je metabolisme en vermindert je gewicht. De Bodycoach trilplaat, die de huid verstevigt en je een volledige workout bezorgt. Het proteïnedieet, dat je helpt op een snelle en efficiënte manier af te vallen zonder dat jojo-effect.

Studio L’ is een kleine studio met grote resultaten, waar men voor je klaarstaat om je op een persoonlijk, discrete, maar vooral ook professionele manier onder handen te nemen. Meer informatie kan u terugvinden via www.esthetiek-leyla.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 okt 2010
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief