ROOSDAAL – Warmer dan ooit bij KVLV

C21

ROOSDAAL – Warmer dan ooit bij KVLV

Editiepajot_roosdaal_krismarleen_foto_01_willy_appelamans
Marleen en Kris - Foto's © Willy Appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_krismarleen_foto_02bwilly_appelamans
 
Editiepajot_roosdaal_krismarleen_foto_02willy_appelamans
 
Editiepajot_roosdaal_krismarleen_foto_03_willy_appelamans
 

Terwijl het buiten guur waaide en de gietende regen hier en daar voor wateroverlast zorgde, was het in het Koetshuis van Strijtem “Warmer dan ooit”. Dat kon ook niet anders want de vier KVLV-afdelingen van Roosdaal hadden de handen in elkaar geslagen om een groots cultureel evenement te organiseren.

Kris Baert, Marleen Merckx en de muzikanten van “Ander Schoon Volk” brachten er een hartverwarmende en muzikaal hoogstaande voorstelling. Marleen Merckx, als top-actrice, vertelde aan het publiek acht levensechte verhalen, waarin iedereen in de zaal kon zich wel in één of ander verhaal kon herkennen.

De verhalen over haar vader en moeder, haar eerste liefde, haar partner en dochter, Ann Petersen, haar reizen naar Afrika…, werden afgewisseld door 15 nederlandstalige liedjes, vertolkt door Kris Baert. Deze liedjes en verhalen deden ons, één voor één wegdromen en op een wonderbaarlijke manier werden de verhalen en liedjes tot één voorstelling gesmeed.

“Warmer dan ooit” was een goed gekozen thema want alle aanwezigen waren na de voorstelling heel enthousiast. Ze hebben genoten van een deugddoende en hartverwarmende voorstelling.

Marleen en Kris ... CHAPEAU

KVLV Roosdaal heeft nog goede vooruitzichten want op 12 februari 2011 komt Steph Goossens met de monoloog “Maurice”. Wie hem vorig jaar bezig gezien heeft met “Roekeloze Rita” zal er zeker ook deze keer graag bij zijn ! Prijs 10 euro.

Op 29 april 2011 brengt theatergezelschap Tuinhuis “Kwaad bloed”. Prijs 7 euro.

Een goede raad bestel tijdig uw kaarten want bij een culturele activiteit van KVLV Roosdaal is het Koetshuis vlug uitverkocht.

Kaarten zijn te bekomen via lieve-hemerijckx@skynet.be of tel. 0478/44 50 53. Na bestelling per telefoon of mail kan men overschrijven op rekening KVLV Roosdaal 863/7135663/68

KVLV Vrouwen met Vaart uit Roosdaal (Borchtlombeek,O.L.V.Lombeek, Strijtem en Pamel) jullie zijn goed bezig. Jullie enthousiasme en inzet voor KVLV is groot. Doe zo maar verder…. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 nov 2010
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief