ROOSDAAL - Solidariteitsactie voor door woningbrand getroffen gezin

C21

ROOSDAAL - Solidariteitsactie voor door woningbrand getroffen gezin

Solidariteit_roosdaal_foto_tom_vierendeels__1_
Solidarteit_roosdaal_repro_tom_vierendeels
 

Zoals u heeft kunnen lezen op uw internetkrant Editiepajot werd in de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 april aan de Profetenstraat 88 een gezin getroffen door een felle woningbrand. De bewoners, Marie-Anne en Jean-Pierre, hebben hierdoor hun woning verloren. Het gelijkvloers werd volledig verwoest en de eerste verdieping leed veel rookschade. De buren willen het getroffen gezin daadwerkelijk helpen en zijn rond de tafel gaan zitten. Op die vergadering besloten de buren om een solidariteitsactie, bestaande uit drie luiken, op te starten.

Het eerste luik is een spaarpottenactie. Deze gaat van start op donderdag 1 mei. Bedoeling is, om de spaarpotten in verschillende handelszaken, frituren, cafés,... te plaatsen zodat de klanten er zelf een donatie kunnen instoppen. Zo hoopt men al een aardig bedrag rond te halen.
 
Het tweede luik start op 6 mei. Dan gaan enkele vrijwilligers de straat op om in gans Roosdaal deur aan deur wafels te verkopen. Wie een pak wafels koopt, krijgt meteen een kaart ter waarde van 1 euro die kan gebruikt worden tijdens de Kaas- en wijnavond.
 
Dat is het derde, en laatste luik. Op vrijdag 23 mei kan iedereen terecht op een Kaas- en wijnavond. Dit vanaf 18.30 u. in de Parochiezaal van Kattem (Roosdaal) aan de Abeelstraat. Voor deze kaas- en wijnavond kan men al kaarten kopen bij de buren. 
 
Wie nog met vragen zit of een reactie kwijt wil over de actie kan terecht op volgend e-mailadres:  rfg@skynet.be .
 
De opbrengst van vernoemde acties gaat vanzelfsprekend naar Marie-Anne en Jean-Pierre. De buren bedanken u nu al voor uw medewerking.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mei 2008
Tom Vierendeels
Tom Vierendeels
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief