ROOSDAAL - Een warm en deugddoend kerstfeest bij KVLV Pamel

C21

ROOSDAAL - Een warm en deugddoend kerstfeest bij KVLV Pamel

Editiepajot_roosdaal_kerstfeestkvlv_foto_02_willy_appelmans
"Shake it out" - Foto's © Willy Appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_kerstfeestkvlv_foto_01_willy_appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_kerstfeestkvlv_foto_03_willy_appelmans
 

Een 95 enthousiaste KVLV leden tekenden present in  zaal “Ons Huis” om hun kerstfeest te vieren.  Het thema was dit jaar “Kerstmis een feest van dromen”. Een stukje van hun droom werd al duidelijk want er waren verschillende nieuwe leden die voor het eerst eens kwamen proeven van de sfeer bij KVLV.

De zaal en het podium waren mooi versierd; op de tafels stonden mooie zelfgemaakte menu’s en een speciaal kerstkoekje werd gebakken, versierd en ingepakt lag het te pronken naast ieder bord.

De bestuursleden-kookteam zorgden voor lekkere hapjes bij het aperitief. Daarna werd het buffet geopend voor een driegangenmenu. Iedereen kon zichzelf laten bedienen . Dat was eens wat anders dan gewoonlijk.

Een paar bestuursleden zorgden voor een toneeltje “Kerstmis, een feest van dromen” .

Om onze droom te vertolken zong iedereen heel goed mee met het liedje  “I have a dream” .

KVLV Nationaal bestaat in 2011, 100 jaar en in Pamel is KVLV al 90 jaar”.  Ze dromen nu al van een feestjaar en van het grote Event op 21 mei in Leuven.. Dan zullen er tienduizenden KVLV vrouwen de stad in  Leuven samen komen om te feesten…. en iedereen zal dansen….Dat kon ook niet anders want het liedje van Belle Perez “Shake it out”, werd speciaal voor dit Event geschreven. De eerste danspasjes werden al ingeoefend en het lukte al aardig. Tegen 21 mei zal iedereen versteld staan van de massadans. Laat Belle Perez maar zingen en laat de KVLV Vrouwen met vaart maar dansen !

Toen Angela Campbell en Erik Van Eetvelde hun muziek met Ierse tint brachten was iedereen laaiend enthousiast.  Ze kregen er maar niet genoeg van en voor iedereen was dit een prachtige  afsluiter van een zeer geslaagd kerstfeest.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 dec 2010
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief