ROOSDAAL - KVLV Pamel in feeststemming

C21

ROOSDAAL - KVLV Pamel in feeststemming

Editiepajot_roosdaal_kvlvpamel90jaar_foto_01_willy_appelmans
Bestuur van KVLV Pamel. - Foto's © Willy Appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_kvlvpamel90jaar_foto_02_willy_appelmans
Foto's © Willy Appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_kvlvpamel90jaar_foto_03_willy_appelmans
Foto's © Willy Appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_kvlvpamel90jaar_foto_04_willy_appelmans
Foto's © Willy Appelmans
 
Editiepajot_roosdaal_kvlvpamel90jaar_foto_05_willy_appelmans
Foto's © Willy Appelmans
 

Kvlv, Vrouwen met vaart  begonnen hun dubbel feestjaar met een “Jaaropener van grote klasse”. Dubbel feest was er, want KVLV Nationaal viert haar 100 jarig bestaan en ook de KVLV vrouwen zijn in Pamel al 90 jaar heel actief en creatief bezig en bieden aan de landelijke vrouwen enorme mogelijkheden op velerlei gebied.

Er werd een prachtige voorstelling gemaakt van het heden, de toekomst en het verleden van 90 jaar KVLV in Pamel.  De zaal werd feestelijk aangekleed en de feeststerren schitterden overvloedig alom.

In de loop van de namiddag stond alles klaar om hun KVLV leden, samen met hun partner, kinderen, buren of vriendinnen te verwelkomen want het bestuur koos voor een opendeuravond vanaf 18u .

En zo gebeurde…. 18 u en de KVLV vrouwen met hun familie, waren op de afspraak. Stilaan liep de zaal vol enthousiaste en  goedgezinde mensen. De kinderen hadden hun speelhoekje en daar konden sterren gekleurd worden. Drank en hapjes waren er à volonté.

Als grote verrassing kwam er een goochelaar-animator, die aan de receptie en het feest een extra feestelijk tintje gaf met zijn onvoorstelbare goocheltrucs. Alle aanwezigen waren in de wolken en het bestuur kreeg enorm veel felicitaties voor de puike organisatie van deze unieke “Jaaropener bij KVLV”.

Vrouwen van Pamel, het is goed om bij KVLV te zijn !  Tijdens dit dubbele feestjaar kan iedere vrouw die nog geen lid geweest is, kennismaken met de prachtige werking van KVLV en betaalt hiervoor  5 euro. Voor dit feestprijsje ontvang je 10 verzorgde ledenbladen en kan je deelnemen aan alle KVLV activiteiten,waarvoor je dan ook gratis verzekerd bent.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 feb 2011
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief