Geef uw mening over het ROOSDAALse sportgebeuren en val in de prijzen

C21

Geef uw mening over het ROOSDAALse sportgebeuren en val in de prijzen

Sportenquete

Sinds 2008 wordt er in Roosdaal met een sportbeleidsplan gewerkt, dit plan bevat doelstellingen die (moeten) worden uitgevoerd in de periode van 2008 tot 2013.

We zitten in de helft van die periode en daarom willen we jouw mening. Aan de hand van jouw antwoorden kunnen zij controleren of deze doelstellingen op de juiste manier worden uitgevoerd en hun gewenste effect bereiken of er doelstellingen zijn die niet voldoende effect hebben en moeten aangepast worden. Bovendien proberen ze te achterhalen of er nieuwe elementen of doelstellingen zijn die in het sportbeleidsplan moeten opgenomen worden.

Deze enquête wordt over de gehele Roosdaalse bevolking verdeeld en gebeurt volledig anoniem. Aan het einde van de enquête wordt enkel uw geboortejaar en geslacht gevraagd, omdat deze relevant zijn voor een juiste interpretatie van de antwoorden.

Indien u vragen heeft over deze enquête kan u terecht op de sportdienst op het nummer 054 31 78 26 of via mail: sport@roosdaal.be .

Deze enquête kan tot en met maandag 21 februari 2011 tot 12 uur 's middags  worden ingevuld.

De sportdienst en vzw Roosdaalse Sportraad danken u reeds bij voorbaat voor uw medewerking. Uw mening laat toe om het Roosdaalse sportbeleid nog beter af te stellen op de sportieve noden van de bevolking.

Indien u de link www.roosdaal.be/onderzoek/index.php?sid=87529⟨=nl aanklikt kan u meteen deel nemen aan de sportenquête.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 feb 2011
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief