ROOSDAAL - Infoavond geheugenproblematiek en dementie

C21

ROOSDAAL - Infoavond geheugenproblematiek en dementie

Leen_persijn_p200
Leen Persijn (ep)

Op woensdag 11 mei om 19 uur kan je in gemeenschapscentrum Het Koetshuis terecht voor een info-evenement over geheugenproblematiek en dementie. Gezondheidsmedewerkers geven je er graag alle uitleg over hoe je een geheugenstoornis kan herkennen, of het te behandelen is en wie je verder kan helpen. De voorstelling start om 19u.

Na de voorstelling bent u welkom op de receptie waar u een drankje, infobrochures en een gadget kunt verkrijgen. U krijgt een toelichting door ervaringsdeskundigen over o.a.: Het verschil tussen ‘normale’ geheugenklachten en de eerste tekenen van dementie. Het mogelijks traject van de patiënt om tot de diagnose te komen. Wat kunnen lotgenoten en mantelzorgers betekenen?
Leen Persijn (presentatrice, actrice, chansonnière) zorgt voor de muzikale omkadering uit de voorstelling” Mist, mijn moeder en ik”. De mama van Leen Persijn lijdt aan dementie. De toegang is volledig gratis en alle deelnemers krijgen ook een aandenken. Gelieve echter wel vooraf in te schrijven op de dienst welzijn en vrije tijd, Inge Vanderstappen, 054 31 78 28, inge.vanderstappen@roosdaal.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 apr 2011
Gerrit Achterland
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief