Schitterende theatervoorstelling KVLV ROOSDAAL

C21

Schitterende theatervoorstelling KVLV ROOSDAAL

Editiepajot_roosdaal_kwaad_bloed_foto_gerrit_achterland
Theater Tuinhuis. - Foto © Gerrit Achterland
 

Theater Tuinhuis pakte in het Koetshuis met een schitterende voorstelling van het theaterstuk “Kwaad Bloed” uit. De vier afdelingen van KVLV Roosdaal, Borchtlombeek, OLV Lombeek, Pamel en Strijtem, slaagden er alweer in heel wat volk aan te trekken voor dit evenement.

Het stuk, gebaseerd op het gelijknamige boek, geschreven door Marita de Sterck, had iets of wat een mysterieus tintje. De titel “Kwaad Bloed” verwijst naar alles wat destijds slecht, zondig, schadelijk en schandelijk was maar ook naar kwade ziektes, kwade koorts, ….
Emma, het hoofdpersonage in dit verhaal, wordt in een ijselijk strenge kostschool opgesloten, ver weg van haar grote zus die aan een vreemde ziekte lijdt. Maar zo klein en kort de kloosterzusters de meisjes ook houden, hun lichamen groeien en bloeien en weten beter. Nooit heeft Emma spannender verhalen en pikantere liedjes gehoord dan in de bezemkast van de slaapzaal…..
Theater Tuinhuis wist dit hele verhaal op een plezante, aangename en boeiende manier te brengen. Een echte aanrader.
Maar de KVLV “Vrouwen met Vaart” van Roosdaal blikken al vooruit naar het komende cultuurseizoen 2011-2012. Opnieuw hebben ze 3 voorstellingen gepland:
-          30 september 2011– Veerle Malschaert (beter bekend van haar rol als Carla in de serie Flikken) met “Eeuwige passie dat beloofd!”
             11 februari 2012 - Erik en Sanne
             21 april 2012 - Dirk Denoyelle
Linda Derijcke: “Met dank aan het gemeentebestuur, de cultuurraad en het AGB die ons de kans geven dergelijke evenementen te organiseren in het schitterende Gemeenschapscentrum “Het Koetshuis” en de ploeg van KVLV ROOSDAAL”.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mei 2011
Gerrit Achterland
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief