ROOSDAAL - KAV en KWB Pamel op driedaagse citytrip naar Parijs en Versailles

C21

ROOSDAAL - KAV en KWB Pamel op driedaagse citytrip naar Parijs en Versailles

Parijs1
 
Parijs4
Parijs6
Parijs5
 
Parijs2
Parijs8
Parijs3
Parijs7
 

Parijs zien of weerzien is steeds een uitzonderlijke belevenis met altijd nieuwe ontdekkingen. Deze wereldstad waar oud en nieuw harmonieus samengaan is tegelijk mooi en uitdagend. Het heden en verleden blijven de bezoekers boeien en fascineren. De vele bezienswaardigheden zijn slechts enkele van de brede waaier aan blikvangers die in deze prachtige “ville lumière” aan bod kwamen.

Met 58 KAV’ers en KWB’ers uit Pamel werd er zeer vroeg ’s morgens vertrokken voor deze driedaagse naar de lichtstad bij uitstek. Verblijf was voorzien in Hotel Mercure Paris aan het bekende Montmartre.
Niettegenstaande het zeer drukke progamma gedurende deze driedaagse, werd dit handig en op een zeer aangename en ludieke manier ingekleed door Daniel Denys, expert gids in het land van Molière, inzonderheid zijn hoofdstad Parijs.
Alle gekende monumenten zoals de Eifeltoren, Seine, Arc de Triomphe, Champs Elysées, Place de La Concorde, Palais Royal, het Louvre,  Place de la Bastille, basiliek Sacré-Coeur, Notre Dame de Paris… werden aangedaan.
De laatste dag van deze leerrijke citytrip werd volledig gespendeerd aan het bezoek aan Versailles. Niettegenstaande de lange wachttijden aan de inkom was dit zeker het wachten waard bij het bewonderen van al dit moois, en kan men er terecht inkomen waarom dit paleis van Versailles de glorie van de Zonnekoning genoemd werd.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 mei 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief