VC De Kroon STRIJTEM kampioen 2010-2011 Heren IIA VFV

C21

VC De Kroon STRIJTEM kampioen 2010-2011 Heren IIA VFV

Editiepajot_strijtem_vc_de_kroon_kampioen_foto_jacky_delcour
vlnr onder : Rudi Muyldermans, Joeri Bulté, Guy Penne. Vlnr boven : Frank Convents, Diederik Nieuwborg, Koen Muyldermans, Lieven Evenepoel. - Foto © Jacky Delcour
 

Sinds 1987 is de eerste ploeg van VC De Kroon een vaste waarde in de recreatieve bond “volleyfederatie van de vriendschap”.

VC De Kroon I speelde jaren in de hoogste reeks van deze federatie maar na een seizoen met veel pech moest de ploeg zakken naar tweede afdeling.
De spelers lieten echter de moed niet zakken en versterkte de gelederen met Diederik Nieuwborg, een oud-speler die enkele jaren ervaring was gaan opdoen bij Denderhoutem.
Met trainer/coach Guy Penne aan het roer was de ambitie niet minder dan de titel binnen halen.
De ene overwinning volgde dan ook de andere op. Slechts 1 ploeg kon VC De Kroon I bedreigen maar na een klinkende 0 – 3 overwinning in het hol van de leeuw was het duidelijk dat de Strijtemse volleybalclub torenhoog titelfavoriet was.
Drie wedstrijden vóór het einde van de competitie was VC De Kroon I dan ook al zeker van de titel en een terugkeer naar de hoogste afdeling.
Deze kampioenenploeg werd regelmatig ondersteund door spelers uit de 2de ploeg, wiens aandeel zeker niet te onderschatten is in het behalen van de titel. Het gaat om Geert Everaet, Ludo Michiels, Ken Spittaels en Filip De Coppel.
De vaste kern van de 1ste ploeg bestaat uit Koen Muyldermans, Guy Penne, Lieven Evenepoel, Frank Convents, Diederik Nieuwborg, Joeri Bulté, David Baetens en Rudi Muyldermans.
Voorzitter Rudi Muyldermans is dan ook erg trots om het 25ste seizoen in te zetten als kampioen.
Sportievelingen die zin hebben om onze eerste of tweede ploeg te komen versterken, zijn van harte welkom en kunnen contact opnemen met VC De Kroon via mail op het adres info@vcdekroon.be of op het nummer 0494/54 36 53 (Rudi Muyldermans).
Er wordt gespeeld in de sportzaal van het MPC Sint-Franciscus te Strijtem-Roosdaal op zaterdagavond om 19u. De trainingen gaan door op donderdagavond.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 mei 2011
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief