ROOSDAAL - Sneukeltocht is een succesformule

C21

ROOSDAAL - Sneukeltocht is een succesformule

Roosdaal_sneukelen_foto_tom_vierendeels_editiepajot__2_
 
Roosdaal_sneukelen_foto_tom_vierendeels_editiepajot__8_
Roosdaal_sneukelen_foto_tom_vierendeels_editiepajot__1_
Roosdaal_sneukelen_foto_tom_vierendeels_editiepajot__3_
Roosdaal_sneukelen_foto_tom_vierendeels_editiepajot__5_
Roosdaal_sneukelen_foto_tom_vierendeels_editiepajot__6_
Roosdaal_sneukelen_foto_tom_vierendeels_editiepajot__7_
Roosdaal_sneukelen_foto_tom_vierendeels_editiepajot
Roosdaal_sneukelen_foto_tom_vierendeels_editiepajot__4_
 

Zondag werd er weer gesneukeld in Roosdaal. De Roosdaalse Sneukeltocht is een organisatie van de Roosdaalse Sportraad ten voordele van KOTK (Kom Op Tegen Kanker). 1.500 ingeschrevenen konden genieten van een vijfgangenmenu. Deze maaltijden kon je benutten in de verschillende dorpen in Roosdaal. Het traject kon je te voet afleggen (11 of 14 km) of met de fiets (25 km).

Starten werd er gedaan in de Proeftuin in Pamel waar iedereen zijn bonnetjes kon afhalen en krachten opdoen door een goed ontbijt met koffiekoeken en een tas koffie. Vandaar moesten de deelnemers naar de Lombeekkring in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek waar de deelnemers een prettige verrassing te wachten stond. Door het tienjarig bestaan van de Roosdaalse Sneukeltocht, kreeg iedereen een glas champagne als aperitief. Deze werd ingeschonken door niemand minder dan Jelle en Micheline, finalisten van het VTM programma ‘Mijn Restaurant’.  Vandaar ging het richting Sint-Martinuszaal in Strijtem waar je een heerlijke tas soep kon drinken. Aan de ingang stond een stand van de Christelijke Mutualiteit over gezondheid (voeding, enz) en je kreeg er ook een gratis glas water. Wie wou kon ook deelnemen aan een kleine quiz. Dan was het Sneukelen naar Zaal De Kluis in Ledeberg voor het hoofdgerecht en daarna werd het laatste traject afgelegd, terug naar de proeftuin in Pamel, waar je een dessert kon krijgen: het Pamelse Datje. Buiten op het podium gaven verschillende dansgroepen een spetterend optreden wat de massa boeide, zeker bij het goede weer. Binnen kon je terecht voor een tweedehands boekenverkoop, ingericht door de POB Roosdaal, ook ten voordele van KOTK.
Wie wil kan ook nog stemmen op Jelle en Micheline (Mijn Restaurant). Het enigste wat je hoeft te doen is een sms sturen met de boodschap Leuven naar 3274. Stemmen kan, net zoals voor het Mooiste Dorp, tot donderdag.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mei 2008
Tom Vierendeels
Tom Vierendeels
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief