Welkom in onze Vlaamse gemeente ROOSDAAL

C21

Welkom in onze Vlaamse gemeente ROOSDAAL

Editiepajot_roosdaal_welkomborden_vlaams_belang_foto_gerrit_achterland
“Welkom in onze Vlaamse gemeente”. - Foto © Gerrit Achterland
 

Zondagvoormiddag 10 juli gaat de Roosdaalse afdeling van het Vlaams Belang aan alle invalswegen van de gemeente een bord plaatsen met de boodschap “Welkom in onze Vlaamse gemeente”.

Gemeenteraadslid Marcel Steeman: “Enkele jaren geleden werd in de gemeenteraad immers beslist (op vraag van het Vlaams Belang trouwens) dat er aan de gemeentegrenzen borden zouden komen met de duidelijke boodschap dat iedereen hier welkom is, maar dat Roosdaal een Vlaamse gemeente is. Na al die jaren heeft het gemeentebestuur niets ondernomen. Ik heb op de gemeenteraad reeds meerdere keren de vraag gesteld waar die borden nu eigenlijk bleven. Iedere keer draaide het schepencollege rond de pot, kwam af met excuses zoals ‘de ingediende prijsofferte is niet in orde’ of ‘er komen andere borden maar dat moet nog worden afgesproken met andere Pajotse gemeenten’”.
“Voor het Vlaams Belang is het alleszins duidelijk dat door de Brusselse olievlek de rand meer en meer verfranst. Een krachtig signaal van de plaatselijke gemeentebesturen zou alleszins duidelijk maken aan nieuwkomers dat Roosdaal een Vlaamse gemeente is en dat de inwoners respect vragen voor de Nederlandse taal”, besluit Marcel Steeman.
Voor meer inlichtingen contacteer Marcel Steeman op 0479/37.46.03
of mail: marcel.steeman@mac.com
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jul 2011
Gerrit Achterland
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief