ROOSDAAL – Heibel rond snelheidscontrole

C21

ROOSDAAL – Heibel rond snelheidscontrole

Freddy_sonneville_p200
Commissaris op rust Freddy Sonneville (ep)

In een klachtenbrief aan het parket haalt de Roosdaalse commissaris op rust Freddy Sonneville fors uit naar de Politiezone TARL (Ternat, Affligem, Roosdaal, Liedekerke). Volgens Sonneville zijn bij de snelheidscontrole door TARL uitgevoerd in de Koning Albertstraat in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek (Roosdaal) heel wat fouten gebeurd. Sonneville roept op om boete niet te betalen.

Al enkele “overtreders” weigeren hun boete te betalen. Inspecteurs van de lokale politiezone TARL hielden op 8 juni een snelheidscontrole in de Lombeekse Koning Alberstraat op een plaats waar maar maximum 50 km per uur mag gereden worden. Feit is echter dat op het moment van die snelheidscontrole, waarbij een twintigtal bestuurders een pv en dus een boete aangesmeerd kregen, het bord van maximum 50 km per uur weggestoken zat achter overhangend groen van de bomen, niet zichtbaar was voor de automobilisten.
Sonneville nam contact op met TARL met de vraag de uitgeschreven boetes van vernoemde snelheidscontrole te laten vallen. Ondertussen werden dan wel de takken van de bomen gesnoeid zodat het bord van maximum 50 km per uur nu zichtbaar is. Sonneville schreef een klachtenbrief naar het parket en roept iedereen op die op 8 juni een boete aangesmeerd kreeg deze niet te betalen.
Volgens TARL is het het politieparket van Halle dat zal beslissen wat er uiteindelijk gebeurt met de pv’s van vernoemde snelheidscontrole.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 jul 2011
ep
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief