ROOSDAAL – “Smuldukaten” bij Het Friethuis

C21

ROOSDAAL – “Smuldukaten” bij Het Friethuis

Img_7719
 

De laatste loodjes wegen het zwaarst… nog even de hersenen pijnigen om de laatste leerstof van het schooljaar te verwerken en dan hopelijk correct te “etaleren”, en nog even de dagelijkse weg van en naar het werk… en dan… eindelijk VAKANTIE… ZOMER 2008!

Het Friethuis is pas in september aan vakantie toe en zij zijn tijdens de zomerperiode enkel uitzonderlijk gesloten op maandag 30 juni en zaterdag 19 juli.
Op hun webstek www.hetfriethuis.be is de zomer reeds nu al van start gegaan, surf eens langs en ontdek hun ruim aanbod van hartige en verfrissende “zomerslaatjes” in hun assortiment en assortiment+.
Maar er is meer! Op 15 juni is de nieuwe “win” actie online gegaan en deze keer staat deze geheel in het teken van ZOMER en FRIETEN… Doe interactief mee en win “smuldukaten” die je een korting opleveren bij een volgend bezoek aan Het Friethuis en maak op het einde van de actie kans op een avondje gastronomische verwennerij in restaurant “De Lavendel” te Ninove.
Kristel en Geert wensen jullie een fijne lange fantastische ontspannende zomer toe en geven ten slotte nog mee om ook even de webstek van MMM Mora te bezoeken want daar kan je zomaar een mega droomvlucht winnen voor het ganse gezin met de enige echte Mora luchtballon.
Frietelijke groeten en tot binnenkort… in Het Friethuis!
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jul 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief