ROOSDAAL – Reünie Roosdaalse Revue

C21

ROOSDAAL – Reünie Roosdaalse Revue

Roosdaalserevuetotaalbeeld2
 
Reunierevue3
 
Reunierevue2
 
Reunierevue4
 

Dat iedereen genoten heeft van de opvoeringen van de Roosdaalse revue lijdt geen twijfel: een succes zowel voor de medewerkers als voor de toeschouwers.

Om dit reuzesucces te vieren werd er een reünie gehouden voor al de medewerkers die deze Roosdaalse Revue tot een ongeëvenaard succes maakten, in het gemeenschapscentrum “Het Koetshuis”, en dit precies één jaar na hun eerste bijeenkomst op de cultuurzolder.
Dat deze opvoeringen van dit gezelschap geen alleenstaand feit zal zijn, kon men vernemen dat er intussen  hieruit reeds twee gezelschappen of voortvloeisels zijn gesproten. Theatergroep “ ’t Kerrekot” gaf reeds een kleine vertoning ten beste van hun toneel dat waarschijnlijk ten tonele zal opgevoerd worden eind maart 2009. Trouwens felgesmaakt door het aanwezige publiek.
Ook een danstheater staat in de startblokken, dat vooral dans en toneelteksten ten tonele zal voeren. Dit project zal vooral onder het motto  figureren van “aantrekken en afstoten”.
Van de bezielster van dit danstheater , Lieselotte Evenepoel ( zit het dan toch werkelijk in de familie) konden we nog vernemen dat hun startdatum vermoedelijk 28 februari 2009 zal zijn. Beter één dansgeheel waarvan de boodschap overgebracht wordt, dixit Liselotte.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jul 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief