ROOSDAAL – Uitreiking brevetten Rode Kruis

C21

ROOSDAAL – Uitreiking brevetten Rode Kruis

Editiepajot_roosdaal_brevetten_rode_kruis_foto_jacky_delcour__3_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_roosdaal_brevetten_rode_kruis_foto_jacky_delcour__4_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_roosdaal_brevetten_rode_kruis_foto_jacky_delcour
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_roosdaal_brevetten_rode_kruis_foto_jacky_delcour__1_
Foto's © Jacky Delcour
 
Editiepajot_roosdaal_brevetten_rode_kruis_foto_jacky_delcour__2_
Foto's © Jacky Delcour
 

Het College van burgemeester en schepenen, gemeenteraadsleden, samen met het bestuur van de afdeling Roosdaal van het Rode Kruis, heeft vrijdagavond de brevetten helpertje en junior helper van de jongste cursus E.H.B.O. uitgereikt.

Er schreven zich 15 cursisten in en ze slaagden allemaal voor het examen na een aantal lessen en herhalingslessen. Het zijn voor Junior helper: Axelle Leysen, Dieter Eylenbosch, Kjell Van Gysel, Zoë Proost en Nick Van Bellinghen.
En voor helpertje: Benjamin Se Sadeleer, Koen De Metzeler, Enzo Proost, Anaïs Camerlinckx, Brent Geerts, Jarne Kreemers, Lars Kreemers, Kaat Linkendael, Ellen Proost en Sarah Van Lierde. 
Helpertje & Junior Helper
Weet jij wat te doen bij een snij- of schaafwonde? Is het bij een reanimatie nu 30x blazen en 2x pompen, of was het omgekeerd?
Geraak je zelf helemaal in de knoop bij het aanleggen van een kruisverband aan de voet? . Ga je bij het afkoelen van een brandwonde er heel veel op blazen, of toch eerst water gebruiken?
Een antwoord op al deze vragen en zoveel meer, krijg je in onze cursussen die starten vanaf oktober. Ook dit jaar organiseren wij opnieuw een cursus Helpertje (9 – 12 jaar) en een cursus Junior Helper (13 – 15 jaar). Deze zullen plaatsvinden in onze lokalen elke zaterdag vanaf 8 oktober t.e.m. 3 december van 10u tot 12u.
Wij verwachten jullie ...
Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe cursussen, dan kan je dat altijd laten weten via kristien.hemeryckx@gmail.com
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jun 2012
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief