ROOSDAAL - Gemeente werft "sportgekwalificeerd ambtenaar" aan

C21

ROOSDAAL - Gemeente werft "sportgekwalificeerd ambtenaar" aan

Roosdaalembleem

Het gemeentebestuur van Roosdaal zoekt voor onmiddellijke indiensttreding een sportgekwalificeerd ambtenaar B-B3/C4-C5 (m/v) - halftijds 19/38 - contractueel - bepaalde duur (werfreserve 1 jaar).

De sportgekwalificeerde ambtenaar is verantwoordelijk voor de voorbereiding, de coördinatie, de uitvoering en evaluatie van het gemeentelijk sportbeleid; deze taken omvatten o.a. opvolging van het gemeentelijk sportbeleidsplan, publicaties i.v.m. sport, informatie verstrekken m.b.t. sport, organisatie van sportevenementen.
 
Voorwaarden:
Een gedrag hebben dat in overeenstemming is met de eisen van de beoogde betrekking - lichamelijk geschikt zijn - houder zijn van een diploma van minstens het niveau bachelor aangevuld met elders verworven competenties binnen het sportbeleid; aanvullend in het bezit zijn van het diploma of getuigschrift van sportfunctionaris afgeleverd door de Vlaamse Trainersschool (VTS) 
Voor de reglementaire basis verwijzen we naar het Decreet van 9 maart 2007 houdende de subsidiëring van gemeente- en provinciebesturen en de Vlaamse Gemeenschapscommissie voor het voeren van een Sport voor Allen-beleid en naar het Besluit van de Vlaamse Regering van 19 juli 2007 ter uitvoering van het decreet van 9 maart 2007 houdende de subsidiëring van gemeente- en provinciebesturen en de Vlaamse Gemeenschapscommissie voor het voeren van een Sport voor Allen-beleid – algemene bepalingen en bepalingen tot het verkrijgen van de beleidssubsidie.

OPGELET: indien u, volgens de vereiste kwalificaties, een diploma van minstens het niveau bachelor bezit aangevuld met elders verworven competenties (4°) dient u naast het verplichte inschrijvingsformulier ook het formulier "elders verworven competenties" ingevuld te bezorgen samen met een kopie van de vereiste diploma’s/getuigschriften/attesten.
Profiel:
kennis van het vakgebied en relevante wetgeving - bereid tot avond- en weekendwerk – goede communicatievaardigheden – organisatievermogen
Wij bieden:
·         halftijds contract van bepaalde duur van 2 jaar
·         glijdende werktijdregeling
·         maaltijdcheques
·         tussenkomst woon-werkverkeer met openbaar vervoer, fiets
·         minimum brutomaandloon: 1050,11 euro
Interesse?
Richt uw kandidatuur via het verplichte inschrijvingsformulier  én een kopie van de vereiste diploma’s en/of getuigschriften AANGETEKEND aan het college van burgemeester en schepenen, Brusselstraat 15, 1760 Roosdaal ten laatste op 14 augustus 2008 (postdatum telt) of bezorg uw inschrijving ten laatste op die datum om 16u TEGEN ONTVANGSTBEWIJS aan de personeelsdienst.

Het inschrijvingsformulier,de volledige functiebeschrijving en alle andere nuttige documenten vindt u in het e-loket. Meer info via personeelsdienst@roosdaal.be  of telefonisch op het nummer  054/31.78.19         (Elke Notaert).  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 jul 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief