ROOSDAAL - Weekend van de jeugd 2008

C21

ROOSDAAL - Weekend van de jeugd 2008

Logojeugdraad

Op zondag 12 oktober 2008 komt de Leuvense Circusschool, Cirkus in Beweging, naar Roosdaal. Zij komen workshops aanbieden waar de kinderen vrij aan kunnen deelnemen. Zo kunnen ze op een speelse manier allerlei circustechnieken uitproberen. Jongleren, diabolo, borddraaien, klimmen op de Chinese mast, éénwieleren, steltenlopen en rolla bolla zijn enkele van de vele kunstjes die men kan beoefenen.

Afgesloten wordt er met een optreden van de productiegroep Artishock.
 Zaterdag 18 oktober 2008 maakt de Ledebergdries opnieuw plaats voor de kwistaxrace. Net als vorig jaar werken ze met voorinschrijvingen.
Op zondag 19 oktober 2008 zijn er voor de Roosdaalse –12-jarigen twee verteltochten. Hikke Takke Toe neemt de kinderen mee op een piraten- en sprookjestocht. Het aantal deelnemende kinderen is echter beperkt, dus vooraf inschrijven is de boodschap!
Voor de iets ouderen gaan ze de Schotse toer op met de organisatie van “Highlandgames”. Als je jezelf wil meten in het touwtrekken, paal werpen of rots gooien, wacht dan niet om jouw team in te schrijven.
Reglement en Inschrijvingsformulieren kwistaxrace 2008, inschrijvingsformulier hikke takke – verteltocht en inschrijvingsformulier highlandgames 2008, allemaal  via  www.roosdaal.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 aug 2008
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief