ROOSDAAL - 'In Spanning' door Danstheater VONK

C21

ROOSDAAL - 'In Spanning' door Danstheater VONK

Editiepajot_roosdaal_vonk_foto_05_willy_appelmans_jpg
 
Editiepajot_roosdaal_vonk_foto_02_willy_appelmans_jpg
 
Editiepajot_roosdaal_vonk_foto_03_willy_appelmans_jpg
 
Editiepajot_roosdaal_vonk_foto_04_willy_appelmans_jpg
 

In juli 2008 besluit een groep dansliefhebbers uit Roosdaal een eigen dansgroep op te richten onder leiding van Lieselotte Evenepoel: Danstheater VONK. Sinds september 2008 is deze Roosdaalse Vereniging een feit en wordt er hard gewerkt aan de eerste voorstelling.

In een danstheater wordt er via bewegingen een verhaal verteld, expressie en beweging gaan hand in hand. Een danser gebruikt zijn lichaam als penseel om een wereld die in zijn hoofd zit tevoorschijn te toveren. Met het enthousiasme dat dit gezelschap er tegenaan gaat, zal de VONK wel overspringen.

'IN SPANNING’

Wie heeft nooit eerder spanning in de lucht voelen hangen? Een eerste verliefdheid, een adembenemend landschap, een indringende blik, een hard stilzwijgen tussen twee mensen… Spanning kan heerlijk zijn, maar tegelijkertijd moordend.

En is er een betere plaats dan een podium om die spanning te laten zien, te voelen?

Vier personages tasten de grenzen van die spanning af. Het wordt een spel van aantrekken en afstoten. Zeker is wel dat de hoofdpersonages een heuse inspanning moeten leveren om tot het einde –dansend- staande te blijven.

De meisjes van Danstheater Vonk wachten intussen in spanning op de afloop van hun dansverhaal. Ze hopen alvast dat je er bij kan zijn.

Leden

Annabelle Buekens - Geertrui Daem - Maaike Demetser - Riet De Decker – Lieselotte Evenepoel - Mieke Evenepoel - Candice Geeroms - Jolien Geeroms - Lies Heymans - Heini Kanervo - Vera L’Ecluse - Lysiane Mangeleer - Lien Renders - Hannelore Smits - Ellen Van Den Nest - Sofie Van der Meeren - Sien Van Isterdael - Xanthe Van Laer - Kristien Vermander - Lara Vermoesen

Waar? GC Het Koetshuis, Strijtemplein 15, 1760 Strijtem (Roosdaal)
Wanneer? Zondag 15 februari 2009
Hoe laat? 1e voorstelling om 15u - 2e voorstelling om 19u
Kostprijs? 5 euro
Reservatie: kaarten kunnen gereserveerd worden op het nummer 0493/72 10 31.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jan 2009
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief