ROOSDAAL - 12de Italiaans Weekend Rode Kruis

ROOSDAAL - 12de Italiaans Weekend Rode Kruis

Affiche_rode_kruis_roosdaal_
 

Tijdens het weekend van zaterdag 26 en zondag 27 november 2016 organiseert Rode Kruis-Roosdaal al voor de 12e maal het jaarlijkse Italiaans Weekend. Dit zal plaatsvinden in zaal ‘Ons Huis’, Brusselstraat 15, 1760 Roosdaal.

 

De opbrengt van dit eetfestijn wordt gebruikt om de verschillende diensten van de Rode Kruisafdeling financieel te ondersteunen en te bevorderen: de jeugdwerking van Jeugd Rode Kruis, eerstehulp lessen voor de bevolking, preventieve hulpdiensten op gemeentelijke activiteiten, de ziekenwagendienst voor niet-dringend ziekenvervoer, bloedinzamelingen … 

 

Dankzij uw steun de voorbije jaren konden wij vorig jaar de aankoop doen van een nieuwe materiaalwagen en tijdens het afgelopen jaar de aankoop van functionele herkenningskledij voor de hulpdienst. 

 

Wij nodigen u en uw familie en vrienden hierbij uit om langs te komen op deze 12e editie en bieden jullie een gratis aperitief van. Kom zeker ook eens proeven van onze huisgemaakte desserten zoals chocomousse en tiramisu. Nieuw dit jaar: de huisgemaakte limoncello. 

 

Zaterdag 26 november vanaf 17u en zondag 27 november tussen 11u en 15u. 

 

Link naar (vernieuwde) website: www.rodekruisroosdaal.be 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 nov 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 07 okt 2017
Jacky Delcour | 27 sep 2017

archief