Jeugdraad ROOSDAAL steunt De Hoeve tijdens de Warmste Week

Jeugdraad ROOSDAAL steunt De Hoeve tijdens de Warmste Week

Liedekerke_-music-for-life
 

De kerstperiode komt er aan, en dat wil zeggen: tijd voor de Warmste Week van Studio Brussel. Onder het motto ‘iedereen zorgt voor iedereen’ heeft ook weer de jeugdraad van Roosdaal een mooi lokaal project gevonden waarvoor zij zich kunnen inzetten.

 

Dit jaar willen zij namelijk geld inzamelen voor De Hoeve.  De Hoeve is een boerderijproject op poten gezet door M.P.C. St.-Franciscus, Zonnelied vzw en de Sint-Franciscusscholen. Hun belangrijkste doelgroep zijn mensen met een verstandelijke beperking, zowel jong als oud.  Zo is De Hoeve uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar mensen met een mentale beperking actief kunnen mee werken, maar ook gewoon even tot rust kunnen komen.

 

De Hoeve heeft dringend nood aan goed uitgeruste en professionele kruiwagens om hun dagelijkse verrichtingen te kunnen uitvoeren. Zulke kruiwagens zijn een enorme hap uit hun budget, waardoor de aankoop ervan niet vanzelfsprekend is. De jeugdraad hoopt de mensen van De Hoeve op weg te helpen bij hun zoektocht naar geschikt materiaal.

 

Het nodige geld willen zij verzamelen op de Kerstmarkt van Roosdaal op 18 december 2016. Ze doen dit door verzoeknummers van de bezoekers te draaien tegen een vrije bijdrage. Alle passanten kunnen dus mee kiezen welke muziek wordt afgespeeld, hoe groot of klein de bijdrage ook is. Daarenboven verkopen zij ook warme chocomelk, soep, croque monsieurs en gin tonic. Achter de bar vind je de leiding terug van de verschillende jeugdbewegingen in Roosdaal, zo zetten zij mee hun schouders onder de actie. Samen hopen zij opnieuw een mooi bedrag in te zamelen,  voor kruiwagens voor De Hoeve!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 dec 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 07 okt 2017
Jacky Delcour | 27 sep 2017

archief