ROOSDAAL - Tejauter 't Kerrekot springt alweer de planken op

ROOSDAAL - Tejauter 't Kerrekot springt alweer de planken op

2017-07-01_tejauter__t_kerrekot
 

Tejauter 't Kerrekot speelt nu al voor de achtste keer. Steevast houden ze zich aan komedies, maar dit jaar is het er zeker eentje van formaat. 'Familietrekjes' van Ray Cooney staat op het programma. 

 

Kerst anno 2016. Dokter Walravens werd uitverkozen tot lector van de jaarlijkse Pentalfalezing, wat hem een enorme promotie oplevert. Maar het lijkt erop dat hij de aanwezige neurologen en notabelen nog even zal moeten laten wachten, wanneer een vriendin van vroeger opduikt. Achttien jaar na hun affaire, ontdekt hij dat ze samen een dochter hebben. En die wil nu eindelijk wel eens haar vader ontmoeten! 

 

Dokter Walravens wil het bestaan van Minne geheim houden voor zijn vrouw. Maar Minne zit al bij de receptie te wachten en zijn echtgenote loopt ergens in het ziekenhuis rond.  Hij krijgt collega Hubert, dokter Bontinck, zo ver het ‘vaderschap’ op zich te nemen. Dit is het begin van een hectische middag in het ziekenhuis. Een politie-inspecteur, de directeur, de hoofdzuster, een seniele patiënt en de moeder van Hubert maken het er allemaal niet eenvoudiger op! 

 

Speeldata zijn: 

  • zaterdag 7/1 om 20u
  • zondag 8/1 om 15 u
  • vrijdag 13/1 om 20u
  • zaterdag 14/1 om 20u

Kaarten zijn nog steeds te reserveren via het nummer 0474/ 87 04 22!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 dec 2016
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 07 okt 2017
Jacky Delcour | 27 sep 2017

archief