Boksgala in ROOSDAAL in Belleheide Center

Boksgala in ROOSDAAL in Belleheide Center

Boksgala_in_belleheide_te_roosdaal
 

Vorige week was in Miami de jaarlijkse WBC conventie in Miami en daar is Bilal uitgeroepen tot de nr. 14 van de WBC in zijn gewichtscategorie.

 

Nu begint het grote werk voor hem met te beginnen op het Ninofs boksgala van 10/02 in Belleheide te roosdaal waar hij zijn WBC francophone titel moet verdedigen tegen de zeer gevaarlijke Fransman Doudou Ngumbu.  

 

Palmares Ngumbu

  • WBF Wereldkampioen
  • 3 voudig WBC International kampioen
  • 2 Voudig ABU Kampioen ( kampioen van Afrika)
  • 2 Voudig WBO Intercontinantal kampioen

Deze tegenstander is bepaald door de WBC zelf, bij winst glipt hij binnen in de top 10 en  bokst hij dit voorjaar nog voor de WBC International tegen een bokser van de top 10 van de wereld, waarschijnlijk de Canadees Jean Pascal( 3-voudig WERELDkampioen WBC), het grote werk begint nu echt voor hem en hij zal moeten zien dat hij aan de volledige 100% staat op 10/02 ….

 

Nog op de affiche hebben we een Belgisch kampioenschap tussen 2 zeer goede boksers Timour Nikarkhoev vs Mohamed El Achi .

 

De kampen zijn vooral Belgische boksers onder elkaar van een zeer goed niveau, met Junior Bauwens, Sasha Yengyan, Belgisch en Benelux kampioen bij de vrouwen Femke Hermans

 

In bijlage vind je de 4 affiches terug van de kampen die zullen doorgaan na de pauze.  We hebben ook een primeur dat het gala rechtstreeks zal uitgezonden worden op ELEVEN sport op de nationale TV.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jan 2017
Jacky Delcour
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 07 okt 2017
Jacky Delcour | 27 sep 2017

archief