ROOSDAAL - Kunstkijker 2017: Verwondering!

C21

ROOSDAAL - Kunstkijker 2017: Verwondering!

Logo_kunstkijkers_wak_roosdaal

In kader van de Week van de Amateurkunsten

 

Doe mee met de fotowedstrijd!

 

Tijdens Kunstkijkers 2017 besteden we aandacht aan de fotograaf in ieder van ons! Maak jij wel eens foto’s in je vrije tijd? Dan roepen we jou op om enthousiast je camera boven te halen en je te laten inspireren door het thema verwondering! 

 

Dit thema mag geheel vrij geïnterpreteerd en ingevuld worden door de kunstenaar. Leg datgene vast wat jou verwonderd doet opkijken! Dat kan iets zijn op het gebied van landschap, architectuur, natuur, mensen, sport of verkeer & infrastructuur, noem maar op!

 

De jury, samengesteld uit leden van de Roosdaalse Fotografenvereniging, zal de ingezonden foto’s bekijken en drie laureaten selecteren. De foto van deze laureaten wordt tentoongesteld tijdens Kunstkijkers in de foyer van GC het Koetshuis en de winnaars worden voorgesteld aan de pers op zondag 1 mei 2017 om 18u00 in GC het Koetshuis.

 

Er vallen twee prijzen te winnen; een juryprijs en een publieksprijs. Kom dus zeker op jouw favoriet stemmen tijdens de openingsuren van Kunstkijkers 2017. Meer info hierover kan je binnenkort vinden via www.roosdaal.be/kunstkijkers of www.facebook.com/KUNSTkijkers.

 

De winnaars worden daarenboven beloond met een leuke prijs, een professionele afdruk van hun foto en een interview in het gemeentelijk informatieblad.

 

Deelnemen kan van 17 maart tot en met 17 april 2017. Alle inzendingen worden ten laatste verstuurd op 17 april 2017 naar cultuur@roosdaal.be.

 

 Het reglement en inschrijvingsformulier vind je terug op de website van de gemeente Roosdaal: www.roosdaal.be/reglementfotowedstrijd .

 

Meer info: Dienst welzijn en vrije tijd, Karen Van Schuerbeeck, cultuur@roosdaal.be of 054/89 13 51

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mrt 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief