ROOSDAAL – Uitreiking brevetten Rode Kruis

C21

ROOSDAAL – Uitreiking brevetten Rode Kruis

2017-03-10__r-k_brevet__7_a
 
2017-03-10__r-k_brevet__9_a
 
2017-03-10__r-k_brevet__15_a
 
2017-03-10__r-k_brevet__19_a
 

Het vuur binnen Rode Kruis Roosdaal breidt uit, want bijna 30 nieuwe helpers en junior helpers zullen hun brevet ontvangen. Zij volgden deze winter een cursus eerste hulp, omdat zij willen kunnen helpen in noodsituaties.

 

Het vuur blijft ook branden door de vaste hulpverleners van de verschillende diensten (hulpdienst, jeugd, bloed, vorming,…). Zij willen aan hen een eresaluut brengen. “Nu eindelijk de winter achter ons ligt, willen we niet met een klein beetje trots de brevetten uitreiken aan zowel Junior, Basiscursus als  Vervolgcursus” Dat gebeurde in de raadszaal van het gemeentehuis van Roosdaal in aanwezigheid van de burgemeester, schepenen en gemeenteraadsleden. “Bovendien willen we ook het glas heffen op het succesvol verloop van de cursussen. Ook worden dit jaar een aantal fakkels doorgegeven. Anne Caekebeke geeft de fakkel van voorzitter door aan Christine Van Keer. Anne zal op haar beurt de fakkel van verantwoordelijke bloed overnemen van Maaike Van Nuffel. Maaike blijft natuurlijk actief binnen deze dienst. Dit vuur zal nooit meer doven.

 

Junior Helper

Daan De Wolf, Siebe Demetser, Thomas Fyen , Brent Geerts, Phébe Pieters, Rhune Pieters, Luna Thoremans, Gretel Van der Hoeven, Liese Van der Hoeven Jente Van Droogenbroeck, Stephanie Van Rechem.

 

Basiscursus 

Leen Clottemans, Anke De Decker, Koen Devriendt, Rudy Muylaert, Lies Tack Wouter Van De Velde, Christine Van den Broeck, Sien Van Driessche, Jonas Van Holder, Reinout Van Isterdael.

 

Vervolgcursus
Micha Bardijn, Joren Boudry, André De Metzeler, Chloë De Wit, Imke Matthys, Iris Pottie, Karis Sterckx, Machteld Timmermans, Brigitte Van Damme, Marjan Van Den Bosch, Nathanaël Van Rechem.

 

Voor meer info:  Christine Van Keer  voorzitter@roosdaal.rodekruis.be 

Veerle Everard  0472 66 70 25 - pr@roosdaal.rodekruis.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mrt 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief