ROOSDAAL - Erfgoeddag op zondag 23 april 2017

C21

ROOSDAAL - Erfgoeddag op zondag 23 april 2017

Campagnebeeld

In Roosdaal wordt de Erfgoeddag altijd met zorg voorbereid. Toevallig is het thema dit jaar ook ‘zorg’. Voor de Cultuurraad, de Fotografenvereniging Roosdaal en Erfgoed Rausa was dit de aanleiding om een mooi project op te zetten rond het Woon- en zorgcentrum O.L.V., beter bekend als het ‘rusthuis van Pamel’.

 

Op dit ogenblik wordt ijverig gewerkt aan een mooie brochure waarin zorgbehoevenden en zorgverstrekkers geportretteerd worden. Wij noteren niet alleen de merkwaardige, ontroerende, grappige of aangrijpende verhalen, de fotografenvereniging legt ook de geïnterviewde personen vast op de gevoelige plaat. Deze brochure wordt u gratis aangeboden tijdens de tentoonstelling in de polyvalente zaal van het woon- en zorgcentrum. 

 

Dankzij de gastvrijheid van de directie en het personeel, kunnen we de bezoekers laten genieten van de prachtige foto’s en de geschiedenis van het rusthuis, maar we laten de bewoners en hulpverleners ook hun plezantste anekdotes vertellen. Tussendoor wordt een zalig stukje accordeonmuziek ‘uit de tijd van toen’ ten beste gegeven. Meer dan redenen genoeg om dit ‘erfgoeddaggebeuren’ te komen mee beleven.

 

Zondag 23 april 2017

Tentoonstelling: 13u tot 18u doorlopend

Vertellingen en muziek: 15u tot 16u

Woon- en zorgcentrum O.L.V., Gasthuisstraat in Pamel. 

De toegang is gratis! Inschrijven is niet verplicht

 

Meer informatie via de dienst Welzijn en Vrije Tijd 054 89 13 51 of bij rausa@skynet.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 apr 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief