ROOSDAAL - Infoavond cyberpesten

ROOSDAAL - Infoavond cyberpesten

Cyber_pesten
 

Bijna wekelijks vernemen we in de media de tragische gevolgen van pesten en/of cyberpesten.

 

Ook in onze scholen zijn er, spijtig genoeg, slacht offers van pesterijen. Daarom organiseren de Gezinsbond van O.L.V.-Lombeek en het Immaculata Maria Instituut, in samenwerking met Basisschool Triangel Roosdaal, een infoavond  over cyberpesten.

 

Hoe gebeurt cyberpesten? Hoe vaak komt het voor? Hoe gaan pesters te werk? Hoe kunnen we onze kinderen helpen om cyberpesten te voorkomen of te verhelpen? Wat kan je doen als je kind belaagd wordt door een cyberpester? Wat als hij zelf anderen pest? En wat  kunnen de omstaanders doen?

 

Op al deze vragen zal een gespecialiseerde gastspreker, niemand minder dan Tom Van Renterghem van de Gezinsbond ons antwoorden bieden en praktische tips geven.

 

Voor wie? Voor (groot)ouders  van leerlingen tussen 10 en 16  jaar.

 

Waar en Wanneer? Op dinsdag 25 april 2017 om 20u, in de schoo lgebou wen van het Immaculata Maria Instituut: Kappelleweide 5 te 1760 Roos daal.

 

Inschrijvingen

Om praktische redenen en omdat wij jullie op het  einde van de avond  graag een natje aanbieden, vragen we om op voorhand in te schrij ven . Dit kan door een mail te sturen naar imi.ouderraad@gmail.com  Graag vernemen we met hoeveel personen jullie aanwezig zullen zijn (en op welke school jullie (klein) kind(eren)  les volgen).

 

Deze vorming werd onlangs helemaal vernieuwd in samenwerking met het netwerk "Kies Kleur Tegen Pesten" en ChiId Focus. Met de nieuwste gegevens, praktische voorbeelden  en filmpjes.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 apr 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief