Scootertours Pajottenland verhuist naar ROOSDAAL

C21

Scootertours Pajottenland verhuist naar ROOSDAAL

2017-04-28_scootertours_1_a
 
2017-04-28_scootertours_3_a
 
2017-04-28_scootertours_7_a
 

Het scooterverhuurinitiatief scootertours.be, dat in 2010 in Vlaams-Brabant gelanceerd werd, heeft zijn vaste startplaats in Eizeringen (Lennik) ingeruild voor een nieuwe vertrekplaats in het nabijgelegen Pamel (Roosdaal). Voortaan kunnen dagtoeristen en bedrijven die op zoek zijn naar een aangename uitstap of originele teambuildingactiviteit, terecht bij Regine Van Den Bossche en Firmin De Valck om het mooie Pajottenland met de scooter te ontdekken.

De startplaats is gelegen in de Korte Kamstraat te Roosdaal, vlakbij het vakantiehuisje Brokantie, dat Regine en Firmin samen uitbaten. Door hun jarenlange ervaring in de toeristische sector, kent het echtpaar de streek zeer goed.

 

Toscane van Vlaanderen
Het scootertoerisme in Vlaanderen zit de voorbije jaren flink in de lift. “Het Pajottenland is trouwens een van de mooiste regio’s in Vlaanderen om met een scooter te verkennen. De streek van geuze en kriek wordt omwille van het mooie glooiende landschap ook wel eens het Toscane van Vlaanderen genoemd. Ideaal dus om met de scooter te verkennen”, aldus Regine Van Den Bossche. “Op de scootertours-website staan een aantal route-suggesties die je o.a. langs de befaamde molen van Kapitein Zeppos, het kasteel van Gaasbeek en tal van pittoreske dorpjes in onze mooie heuvelachtige streek leiden. Wie graag een eigen parcours uitstippelt langs de rustige landelijke wegen in onze streek, kan dat natuurlijk ook.”

 

Haar echtgenoot Firmin voegt eraan toe: “Op dit ogenblik hebben wij 10 scooters met een leuke retrolook. Ze hebben een opvallend groene kleur en worden aangedreven door een zuinige, stille 50cc-motor. Alle scooters starten elektrisch en hebben een automatische versnellingsbak. Dit betekent dat ook mensen die geen ervaring hebben met het besturen van een motorvoertuig, moeiteloos met een van deze scooters de streek kunnen verkennen.”

 

Een scooter huren kan al aan 69 euro per dag. Voor een heel weekend (van vrijdagavond tot zondagavond) betaal je slechts 119 euro per scooter. Voor meer informatie en reservaties, zie www.scootertours.be.

 

Kunstkijkersroute
Tijdens het weekend van 28 april tot en met 1 mei 2017 zijn er in het kader van de kunstkijkersroute in de tuin van vakantiehuisje Brokantie kunstwerken te bewonderen van lokale kunstenaars uit Roosdaal en omstreken (Jan Clement, Lieve De Bolle, Debora Jacobs en Diane Van Der Stappen). De toegang is gratis. Het nabijgelegen woonwinkeltje Brokantie's ReFined zal eveneens geopend zijn. Ook op andere locaties in Roosdaal vind je dat weekend kunsttentoonstellingen en is er randanimatie.

 

PRAKTISCH

scootertours.be 
Korte Kamstraat 32, 1760 Roosdaal
Tel. 0494 73 99 74

www.scootertours.be  mail@scootertours.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 apr 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief