ROOSDAAL – Kortelings in Het Koetshuis

C21

ROOSDAAL – Kortelings in Het Koetshuis

Editiepajot_roosdaal_koetshuis_01_foto_willy_appelmans
Nigel Williams-Compagnie Louis-Hikketalletoe-Kokher. Fotorepro:Willy Appelmans
 

Dat het gemeenschapscentrum Het Koetshuis menens wordt, bewijzen de vier geplande voorjaarsvoorstellingen: Nigel Williams, Compagnie Lowie, Hikketakketoe en Kokher.

Democlash door Nigel Wiliams       

Nigel Williams, ex-winnaar van Humo's Comedy Cup en vaste waarde op de buis in onder andere Volt en Comedy Cup, staat 10 jaar op de planken. In zijn nieuwe avondvullende show maakt Nigel komaf met de "niets-mag-en-alles-moet-maatschappij". Volgens Nigel is de grootste bedreiging voor de westerse mens een overdosis aan "bullshit en angst". Het eindresultaat van deze gevaarlijke cocktail is onverdraagzaamheid en een vloedgolf van "reglementitis".Een aaneenschakeling van rake observaties, een prima timing en een razend tempo in een sappig Engels-Vlaams.

Zaterdag 28 februari 2009 - 20u30 

"Plaça de Catalunya" door Compagnie Lowie       

Compagnie Lowie is een Limburgs professioneel gezelschap met Gunter Reniers (acteur uit oa Wittekerke, Hallo België) en Yves Caspar (acteur uit oa Witse, Flikken,...)

 ’t is een schoon traditie geworden. Elk jaar met oudejaar trekken Werner en Fré naar het buitenland. Dit jaar is het Barcelona geworden. Het is 22.50 uur, Plaça de Catalunya. Binnen een uur is ’t nieuwjaar. En waar heeft de man van 30 het dan over terwijl hij wacht? Over zijn lijf en over zijn werk. Over vrouwen en over stoppen met roken. Over wat voorbij is en wat nog kan komen. Een zo gaat het maar door. Tot de man van 30 te veel gedronken heeft. Dan is ’t gedaan met zeveren.

Zaterdag 28 maart 2009 - 20u00 uur

De Beer van Meer door "Hikketakketoe"       

Het moet je maar overkomen...Op een onbewoond eiland ontmoet je een piraat die al lang dood had moeten zijn. De piraat, De Beer van Meer, bewaakt bovendien nog eens chat die hij al lang kwijt wilde. Maar piraten delen geen schatten uit. Hoe we de schat gaan bemachtigen? Dat verzinnen we nog wel!

Woensdag 15 april 2009 - 15u00  

Kokher       

Kokher staat er als nooit te voren. Aanvankelijk als duo, maar snel uitgegroeid tot een bont gezelschap van 4 muzikanten. Samen brengen ze humor, vrolijkheid en ontroering. De voertaal blijft in het Nederlands en het Pajotse dialect. Het ontdekken waard.

Zaterdag 9 mei 2009 - 20u00

Voor tickets en informatie over Gemeenschapscentrum “Het Koetshuis” kan je steeds terecht op het telnr 054/894902 of via hun website www.koetshuisroosdaal.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 feb 2009
Willy Appelmans
Willy Appelmans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief