De negentiende Sneukeltocht in ROOSDAAL trok 1.020 deelnemers

C21

De negentiende Sneukeltocht in ROOSDAAL trok 1.020 deelnemers

2017-05-14_negentiende_sneukeltocht__9_a_jd
 
2017-05-14_negentiende_sneukeltocht__10_a
 
2017-05-14_negentiende_sneukeltocht__11_a
 
2017-05-14_negentiende_sneukeltocht__16_a
 
2017-05-14_negentiende_sneukeltocht__32_a
 

Zondag werd de negentiende editie van de Roosdaalse sneukeltocht georganiseerd: Wandelen en fietsen door een prachtig landschap en ondertussen eens lekker eten. Het was aanschuiven geblazen aan de start in de Pamelse proeftuin. Om 10.00 uur telde men er al 1.020 deelnemers.

 

Met zo ongeveer tot een kleine wandeling, een lange wandeling en een fietstocht van 23 km. Zoals steeds worden de grootste verkeersaders vermeden en het landelijke opgezocht, het evenwel steeds bewandel- en fietsbaar houdend.

 

In hof van Geeroms te Poelk werd het aperitief geschonken. De deelnemers kregen er een glaasje schuimwijn met een toastje aangeboden.   En werden, er ook een ballonwedstrijd georganiseerd. De andere stopplaatsen waren de Lombeekking te OLVr. Lombeek (soep) en zaal “Ons Huis” te Pamel (warme maaltijd).  Zoals de voorbije jaren zullen de parkoersbouwers opnieuw proberen om variatie te leggen in de fiets- en wandelroutes, en was er ook een kinderwagenroute. 

 

Aan randanimatie ook dit jaar geen gebrek met enkele klassiekers zoals, reeds gezegd, de ballonwedstrijd met mooie prijzen en de huifkartochten. Verder zorgt “Be Naked” voor de nodige ambiance in het Proefcentrum Pamel.  

 

Tenslotte vermeld ik nog even dat de opbrengst van de tocht opnieuw integraal ten goede komt van de Eén-actie Kom Op Tegen Kanker. Dit jaar hopen we op goed weer en een recordopbrengst.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 mei 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief