ROOSDAAL - Architecten in spe en talenknobbels in de kijker op het IMI

C21

ROOSDAAL - Architecten in spe en talenknobbels in de kijker op het IMI

2017-06-08_eindwerken_architectuur___4_a
 
2017-06-08_eindwerken_architectuur___8_a
 
2017-06-08_eindwerken_architectuur___9_a
 
2017-06-08_eindwerken_architectuur___15_a
 
2017-06-08_eindwerken_architectuur__40_a
 

Op donderdag 8 juni werden de eindwerken architectuur voor de STEAM-cursus van het zesde jaar officieel voorgesteld aan medeleerlingen en leerkrachten.


De leerlingen gaven tekst en uitleg bij de posters en de maquettes die ze met veel geduld en precisie in elkaar hadden gezet en werden nadien getrakteerd op een drankje en een hapje.

 
Ervaring leert dat deze opdrachten vaak de eerste aanzet zijn tot een latere studiekeuze in de architectuur, waarbij de begeleidende vakleerkracht, Carine Schoukens, een inspirerende rol speelt.

 

Ook de  klaswinnaars van The Big Challenge  werden die dag extra in de bloemetjes gezet: Yara Segers - 4E, Laura Berteel - 4W, Joren Heyman - 4HW, Charlotte Soto Hidalgo - 4HT, Ramses De Vuyst - 5WW, Glenn Gerday - 5MO,   Laurens Pede - 5EMT, Laura Desmet - 5OMC, Thomas Bayot - 6MO, Jana Ketsman - 6EMT,  Waut Wyffels - 6WW, Adonis Zegbe Litho en Tessa Vandersmissen - 6OMC.

 

 De overige leerlingen hebben eveneens goede resultaten neergezet; zij ontvangen nog een diploma en een poster.


The Big Challenge is een internationale wedstrijd in de Engelse taal die in verschillende Europese landen wordt gehouden. De leerlingen maakten een digitale toets over alle aspecten van de Engelse taal op de drie hoogste niveaus.

 

De directieleden en leerkrachten zijn trots op de prestaties die de leerlingen hebben neergezet en willen iedereen nogmaals feliciteren!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jun 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief