ROOSDAAL dingt mee naar titel van SympaFietste Gemeente

ROOSDAAL dingt mee naar titel van SympaFietste Gemeente

Image001
 

Groot nieuws: Roosdaal werd geselecteerd als finalist van de wedstrijd “SympaFietste gemeente 2017”. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de provincie Vlaams-Brabant en Radio 2 en zal peilen naar de fietscultuur in onze gemeente. In de week van 19 juni nemen de gemeenten Kortenaken, Roosdaal en Zemst het tegen mekaar op om de felbegeerde titel in de wacht te slepen.

 

Van maandag 19 t.e.m. donderdag 22 juni geeft Radio 2 elke ochtend een opdracht aan de inwoners van de drie gemeenten. In de loop van de week komt een reporter van Radio 2 kijken hoe goed de opdrachten worden uitgevoerd.

 

In deze week worden ook allerlei fietsvriendelijke acties ondernomen! Zo zal op donderdag 22 juni de burgemeester en de schepen van Sport de fietsers in Roosdaal verwennen met een gratis Fiets Repair op verschillende locaties: banden oppompen, kettingen smeren, … Daarenboven krijgen de fietsers een leuke gadget. Tussen 15.00 uur en 18.00 uur zijn zij te vinden in het centrum van Pamel.

 

We zouden het enorm appreciëren moest u melding kunnen maken van deze wedstrijd in uw krant of via jullie sociale media! Zo hopen we jullie lezers aan te zetten om volgende week zeker naar Radio 2 te luisteren en Roosdaal te helpen naar de overwinning!

 

Meer info vind je op www.radio2.be/vlaams-brabant/finalisten-sympafietste-gemeente-bekend

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jun 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 21 mei 2018
Jacky Delcour | 18 mei 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 17 mei 2018
Jacky Delcour | 04 mei 2018
Jacky Delcour | 04 mei 2018

archief