ROOSDAAL - Kunstgrasveld centrum Pamel officieel geopend

C21

ROOSDAAL - Kunstgrasveld centrum Pamel officieel geopend

2017-07-01_kunstgrasveld_pamel_geopend__1_a
 
2017-07-01_kunstgrasveld_pamel_geopend__2_a
 
2017-07-01_kunstgrasveld_pamel_geopend__3_a
 
2017-07-01_kunstgrasveld_pamel_geopend__4_a
 
2017-07-01_kunstgrasveld_pamel_geopend__8_a
 

Hoewel de eerste voetbalclub midden mei reeds trainde op het gloednieuwe kunstgrasveld te centrum Pamel, was het pas afgelopen zaterdag dat het veld officieel geopend werd. De inhuldiging ging van start onder de tonen van Fanfare de Verbroedering uit Borchtlombeek. Wanneer zij uitgeblazen waren begon het officiële gedeelte. Burgemeester Christine Hemerijckx beet de spits af, ze bedankte de aanwezigen en had het over de weg die is afgelegd om tot dit kunstgrasveld te komen. Nadien was het de beurt aan schepen van gebouwen Mia Langendries, die de meer technische kant van de zaak belichtte. Vervolgens kwam schepen van sport en bezieler van het project, Johan Van Lierde, aan het woord om uiteindelijk samen met zijn collega-schepenen officieel het lint door te knippen.

 

Het hoogtepunt van de inhuldiging was echter de openingswedstrijd. Voor de gelegenheid werden twee Roosdaalse jeugdploegen uitgekozen om het tegen elkaar op te nemen: de U15 van Denderzonen Pamel en de U15 van VK Borchtlombeek. De aftrap gebeurde door twee Roosdaalse voetbalcoryfeeën: Ringo Jacobs en Denis Asselman. Sportverslaggever Tom Boudeweel praatte de match aan elkaar en voorzag deze van professionele commentaar. De wedstrijd werd na een doelloze eerste helft uiteindelijk met 2-0 gewonnen door Denderzonen Pamel. 

 

Nadien trakteerde het gemeentebestuur de inwoners die naar het centrum afzakten om het veld te aanschouwen op een sfeervolle receptie.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jul 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief