ROOSDAAL - Jaarlijkse afspraak op en rond de Heideberg te Pamel voor het hoogtepunt binnen de motorcrossfederaties VJMO en MCLB

ROOSDAAL - Jaarlijkse afspraak op en rond de Heideberg te Pamel voor het hoogtepunt binnen de motorcrossfederaties VJMO en MCLB

Motorcross_pamel
 

Op zaterdag 16 en zondag 17 september maken we ons op voor de jaarlijkse afspraak op en rond de Heideberg te Pamel waar de roosdaalse club M.X. Team De Willemsvrienden borg staat voor het hoogtepunt binnen de motorcrossfederaties VJMO en MCLB.

Het seizoen loopt op zijn laatste beentjes en dat betekent dat de finale’s van het Kampioenschap 2017 op het programma staan. De ideale locatie om die diverse kampioenen te kronen is het heuvel- en spektakelcircuit van de Heideberg te Pamel. Het technische circuit, met zijn grote hoogteverschillen is mooi overzichtelijk en trekt ieder jaar opnieuw mening crossliefhebber aan die zijn sporthart sneller kan laten slaan. 

M.X. De Willemsvrienden, al jaren gekend in de streek om zijn perfecte organisaties, laat niets aan het toeval over en is er klaar voor om de massa piloten en toeschouwers te ontvangen die ieder jaar nog in aantal groeien …

 

Zaterdag staat in het teken van de jeugd. VJMO, de Vlaamse Jeugd Motorcrossfederatie, start zijn programma om 8u30 met de oefeningen gevolgd door 16 reeksen voor de jeugdige crossers tussen de leeftijd van 6 en 15 jaar. De moeite om mee te maken … want ook daar worden de kampioenen anno 2017 gekroond.

ALS TOEMAATJE worden er op zaterdag 2 REEKSEN ingelast voor de PITBIKES & BROMMERS !!!

 

Na de kampioenenhuldiging in de feesttent kunnen we aanschuiven aan het Spaghetti-festijn à volonté om de hongerigen te spijzen en als dat nog niet voldoende is, is er aansluitend muziek, met de gekende PARTY-TIME!

 

Hoofdbrok van het weekend is natuurlijk zondag als de MCLB, of de Motor Cross Liefhebbers Bond het startsein geeft voor een dag vol spanning en spektakel van het hoogste niveau. De zenuwen zullen gespannen staan want er staan een aantal finales van het Nationaal MCLB Kampioenschap op het programma. 

De officiële trainingen vangen aan vanaf 8u00 uur en de eerste reeksen vanaf 10u10. 2 x 11 reeksen worden op u losgelaten waar spanning en spektakel ten top gedreven wordt.

Buiten de officiële categorieën, zijnde de Beloften, Nieuwelingen, Junioren, Quads, Nationalen, Internationalen en Zijspannen is er ook startgelegenheid voor onze eigen streek- en quadrijders. 

 

Als clubrijders van de Willemsvrienden wordt het uitkijken op zaterdag naar jeugdrijder Arne Hermans binnen de categorie Aspiranten Open en bij de Ladies Open Sara Dinneweth Op zondag brengt de club maar liefst 11 rijders in stelling: Johnny Van Berlamont bij de Nieuwelingen B Open, Jan Van Havermaet binnen de groep Nieuwelingen Open, Clint Lievens bij de Nieuwelingen MX1 en Gilles Colanbeen bij de Junioren MX2-klasse. De Quad-klasse met plaatselijke rijder Stephen De Mel. Bij de Experten wordt Andy Wets in stelling gebracht en binnen de op één na hoogste klasse der Nationalen krijgen we binnen de MX1 Simon Dinneweth. Het rijtje wordt gesloten met de piloten van de club binnen de koninginneklasse der Internationalen met de youngsters in de B-klasse Henson Lievens en Greg Demeulemeester en spektakelboy’s Wietse Brackman en Junior Decouter bij de MX1.

Daar heel wat streekrijders aan toegevoegd en de vaste groep binnen VJMO-MCLB en we zijn vertrokken met een 600 piloten voor een prachtig weekend.

 

Uitkijken zal het worden naar de categorieën Quads A en B, de jonge leeuwen Junioren MX2 en Nationalen en de Koninginneklasse der Internationalen die hun kampioenen anno 2017 kronen. In deze groepen is de spanning te snijden want meerdere klasbakken zijn aan elkaar gewaagd en zullen de strijd aangaan tot het bittere einde!

 

Twee dagen vol sportvertoon en animatie worden u aangeboden op het prachtige heuvelcircuit van de “Heideberg”. 

M.X. De Willemsvrienden, bestuur en piloten en de gemeente Roosdaal, heet u allen van harte welkom en wenst u een fijn weekend boordevol motorcrossplezier.

 

Er is een ruime parking voorzien en het circuit is het best te bereiken via de E40, afrit 19a Affligem richting Liedekerke/Roosdaal. (GPS: Bouchoutstraat). Parking opent op vrijdag vanaf 16 uur en sluit ten laatste op maandag 12 uur.

Ben jij een sportliefhebber dan kan en mag je dit zeker niet missen … See you there!

 

Afspraak dus op 16 en 17 september te Pamel-Roosdaal op één van de prachtigste omlopen van Vlaams-Brabant in het hartje Pajottenland.

Informatie: www.mclb-vjmo.be of via mail: mcdewillemsvrienden@skynet.be

 

WE MAKEN ONS OP VOOR ALWEER

EEN TOP-ORGANISATIE !


artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 aug 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 16 jun 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Jacky Delcour | 05 jun 2018
Jacky Delcour | 31 mei 2018
Jacky Delcour | 28 mei 2018
Jacky Delcour | 28 mei 2018

archief