ROOSDAAL – 4 deZonnefoor Velo-Droom - en wandelhappening

C21

ROOSDAAL – 4 deZonnefoor Velo-Droom - en wandelhappening

2017-09-10_zonnelied_4de_familie__2_a
 
2017-09-10_zonnelied_4de_familie__5_a
 
2017-09-10_zonnelied_4de_familie__13_a
 
Flyer_zonnefoor_20172
 

Zonnelied vzw laat, ook met deze editie van dit inclusieve evenement, haar betrokkenheid bij de plaatselijke gemeenschap zien en ervaren. De verbinding met de Roosdaalse samenleving blijft centraal staan net zoals het naar buiten komen als organisatie, mensen uit de buurt ontvangen en betrekken. 

 

Speciaal voor deze 4de editie van de Zonnefoor werkten de personeelsleden en bewoners van Zonnelied vzw een aangepast programma uit. Muziek, dans, kermis, restaurant, .... en nog veel meer leuks voor jong en oud dus. 

 

Om 10.00 uur opent de rommelmarkt en kermis met verschillende attracties voor kinderen. Om 11u00 is er al het 1ste muzikaal optreden van de dag ‘de Zonnelied All-Starband’ en vanaf 12u00 openen de foodtrucks en onze eetstand met huisgemaakte Paella. Ook het heerlijk Zonneliedbiertje het “Partituurke” staat weer op drankkaart. 

 

Doorlopend is er kinderanimatie voorzien (volksspelen, springkastelen, workshop graffiti, …) en uiteraard staat Zonnelied’s snoezelboerdrij (voor éénmaal op verplaatsing) open voor een bezoek. 

 

Zoals je ziet biedt de Zonnefoor voor ieder wat wils. Snuisteren, relaxen en genieten staan centraal. 

 

Voor de rommelmarkt is op voorhand inschrijven noodzakelijk. Dit kan via zonnefoor@zonnelied.be

 

VELO-DROOM 

De VELO-DROOM biedt voor iedereen die actief en gezond wil bewegen een gepaste activiteit aan. Er is een keuze uit 3 verschillende wandelingen : 5km, 10km, 15km (Bunkerroute). Inschrijven tussen 8u en 14u. 

 

In het fietsaanbod kan gekozen worden uit 3 verschillende afstanden: 

25km – inschrijven tussen 8u en 14u 

50km – inschrijven tussen 8u en 11u 

75km – vrije start tussen 8u en 11u of begeleid met Ruben Van Gucht om 9u30. Voor de groepsrit is op voorhand inschrijven noodzakelijk (maximaal 50 deelnemers) via velodroom@zonnelied.be 

Inschrijvingen vinden plaats aan GC Koetshuis, Kristus Koninglaan z/n, Strijtem. 

Deelnameprijs: 5,00 € t.v.v. het goede doel.

 

De ZONNEFOOR een familie-, vrienden-, personeel- en buurthappening en de fiets- en wandelhappening VELO-DROOM is op 10 september 2017 aan haar vierde editie toe. Dit evenement is een organisatie van Zonnelied vzw. 

 

De opbrengst van de Zonnefoor gaat dit jaar naar de realisatie van ons nieuwbouwproject in Eizeringen waar we 38 personen met een grote zorgvraag verblijf zullen aanbieden.

 

Zonnelied vzw zet met de bouw van deze nieuwe zorgcampus in op wonen in een aangename, gezellige omgeving, rustig maar toch levendig en dit in een groene buurt kortom een 'buitengewone buurt. 

 

"Waar we als organisatie vroeger mikte op kleinere leefgroepen op onze centrale campus te Roosdaal zet Zonnelied vzw zich nu in op wonen op zorgspecifieke campussen. Het toekomstige gebouw ziet er strak uit met heel veel nodige zorgtechnologie. We zijn er ons binnen Zonnelied vzw sterk van bewust dat cliënten niet alleen willen wonen maar ook een antwoord willen op hun specifieke zorgvraag, woonsituatie. Het gebouw gaat volledig op in de omgeving, desondanks de moderne uitstraling respecteren we het landelijke karakter van Eizeringen. Rondom de nieuwbouw komen dan ook heel wat grote bomen en planten samen met een aangepaste zorgtuin voor onze doelgroep."

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 aug 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 apr 2024

archief