ROOSDAAL - Maak je klaar om te griezelen op de 2de editie van de Halloweentocht in Strijtem

ROOSDAAL - Maak je klaar om te griezelen op de 2de editie van de Halloweentocht in Strijtem

2016-10-31_geanimeerde_halloweentocht__2_a
 
2016-10-31_geanimeerde_halloweentocht__31_a
 
2017-10-28_haloweentocht
 

Het vertrek wordt voorzien tussen 17u en 19u aan de Parochiezaal te Strijtem, Strijtemplein.

 

Op zaterdag 28 oktober 2017 organiseren wij opnieuw een halloweentocht door Strijtem. Wie zijn wij? Een samenwerking van Strijtemse verenigingen: Ouderraad, KLJ, SAM (Strijtemse Actieve Mannenclub), Gezinsbond en Jeugd Rode Kruis. We slaan nu voor de tweede maal de handen in elkaar om jong en oud een griezelig leuke avond te bezorgen, dit alles ten voordele van een goed doel.

 

Wat kan je verwachten? Een tocht van ongeveer 5km door de smalle steegjes van Strijtem. Opgepast, want achter elke hoek kan wel eens een spook of vampier tevoorschijn komen. Er wordt ook een aangepaste buggy- en rolstoelroute voorzien. Naast al dat griezelen voorzien wij ook een hapje en een drankje tussendoor. Als al dat wandelen toch niets voor jou is, ben je zeker ook welkom om iets te komen eten of drinken in de Parochiezaal.

 

Het vertrek wordt voorzien tussen 17u en 19u aan de Parochiezaal te Strijtem, Strijtemplein 5. Je betaald €6 voor +12jarigen, €4 voor -12jarigen en de jongsten (-6 jaar) mogen zelfs gratis deelnemen.

 

Inschrijven op voorhand is gewenst. Dit kan je doen door een mailtje te sturen naar halloweenstrijtem@hotmail.com. Geef zeker door met hoeveel je komt van elke leeftijdscategorie.

 

De opbrengst gaat integraal naar een project van zorgboerderij De Hoeve.

 

De Hoeve zegt u? 

De Hoeve is een boerderijproject dat tot stand kwam door de samenwerking tussen twee zorginstellingen en een school voor buitengewoon onderwijs. Onze doelgroep is dan ook zeer divers en bestaat uit kinderen, jongeren en volwassenen met een meervoudige beperking. Daarnaast zijn eveneens buurtbewoners, familieleden of andere betrokkenen steeds welkom. 

 

Binnen de context van een boerderij willen we kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking de kans bieden deel uit te maken van een “natuurlijk” gebeuren. Hierbij vertrekken we vanuit het geloof in groeikracht van jongeren en het recht op zelfbepaling van volwassenen. We willen dat de boerderij een plek is waar mensen zich goed voelen. 

 

Wat doen ze daar allemaal?

De Hoeve” is een ontmoetingsplaats voor mensen met een mentale beperking die worden aangetrokken door de natuur. Er worden tal van activiteiten voorzien, afgestemd op de interesses en noden van onze gasten. Enkele voorbeelden zijn:

  • De dieren voederen en verzorgen
  • Oogsten van vruchten uit onze boomgaard en velden (noten, appels, peren, mais, bieten…)
  • Rondleidingen voor scholen
  • Brood bakken in de hout gestookte oven
  • Paardrijden

Een samenwerking van de strijtemse verenigingen: Ouderraad, SAM, Gezinsbond, KLJ en Jeugd Rode Kruis.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 okt 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jacky Delcour | 13 mrt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 03 mrt 2019
Jacky Delcour | 25 feb 2019

archief