ROOSDAAL - Sociaal knooppuntenwandeling

C21

ROOSDAAL - Sociaal knooppuntenwandeling

2017-10-24_de_standhouders
 
2017-10-24_de_wandelaars
 

PWA/DCO ROOSDAAL nam in samenwering met de "social-profit organisaties" uit Roosdaal en omgeving het initiatief om de organisaties voor te stellen die met vrijwilligers werken. 

 

KWB Ledeberg en Pamel zorgden voor een 'sociaal knooppuntenwandeling'. 

 

Bij een prachtig weertje begonnen een 25-tal moedigen aan de tocht. De eerste halte was bij het Woonzorgcentrum O.L.V. te Roosdaal. 

 

Het ontvangst was er hartelijk. Via een Power Point werd informatie gegeven over de werking van het WZC. Een bijkomende folder gaf de mogelijkheden aan welk vrijwilligerswerk  binnen het WZC kan worden waargenomen.

 

De wandeling werd vervolgd via een mooi, rustig parcours naar het MPC Sint-Franciscus te Strijtem. 

Na een informerend welkomstwoord, een rondleiding op De Hoeve en tentoongestelde kaarten kon men zien naar welk vrijwilligerstalent er wordt gezocht.

 

Een sportdrank en een sportreep, aangeboden door natuur- en dieetwinkel De Zonnebloem uit Liedekerke, versterkte de wandelaars om hun tocht verder te zetten naar het Buurthuis De Mooie Molen waar kennis kon worden gemaakt met de aanwezige standen zoals o.a. : Begeleid Wonen Pajottenland, CM ziekenfonds, MPC Sint Franciscus, MPC De Hoeve, OCMW-Roosdaal, PWA/DCO Roosdaal, Samana Pamel- OLV Lombeek, Woonzorgcentrum Roosdaal en Zonnelied, instanties die op zoek zijn naar vrijwilligers bij het uitvoeren van hun dienstenpakket.

 

Iedereen was heel enthousiast over het interessant en ruim aanbod.

 

Als afsluiting van deze fijne namiddag werd er nog gezellig nagepraat bij een koffie met pannenkoek en een streekbier, alles aangeboden door PWA/DCO Roosdaal.

 

Met dank aan alle medewerkers die dit initiatief ondersteunden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 okt 2017
Jacky Delcour
Jacky Delcour
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief